Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super service”
Anmeldelse av Spiseriet Soltinn

Spiseriet Soltinn
Vurdert som nr. 3 av 16 Restauranter i Åndalsnes
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. november 2018

På gjennomreise og på jakt etter spisested for lunsj. Veldig god pizza og strålende service ! Hyggelig lokale

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, AnneA2355
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (64)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2529 av 64 anmeldelser

Anmeldt 9. oktober 2018 via mobile enheter

Planlegger alltid ett stopp her på gjennomreise. Kjempe god pizza, burger og lune småretter. Kaffen en også ypperlig

Dato for besøk: oktober 2018
2  Takk, Silje39
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2018 via mobile enheter

Grei kafé å stoppe på når jeg er på gjennomreise. Både kaffe og kaker har vært helt greie. Ikke den store kakeopplevelsen, men mye godt å se i kakedisken.

Dato for besøk: september 2018
Takk, jorilln
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

For den som kan spise akkurat det han vil så er det nok ganske greit her, men om du har matintoleranse som meg, så sliter du litt. Jeg er intolerant mot hvetemel, og ba om glutenfrie alternativ. De hadde en eneste salat og tilby, og ikke noe brød til. Det var alt. Det samme skjedde på en annen kafé i nabolaget dagen før. Skjerpings! Trodde vi var kommet litt lengre i dag. Skjønner at det er vanskelig å ha noe som alle kan spise, men å ha noe glutenfritt brød på frysa må da vel kunne gå an. Dette ble iallefall en skuffelse for min del. Kjæresten var heller ikke fornøyd, men det handlet mer om smak og behag vil jeg si. Håper å kunne komme tilbake hit ved en senere anledning og finne litt mer jeg kan spise.

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, Dogzillia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Spiste fisk ute på terrassen i nydelig vær. For en utsikt! Kjempehyggelig betjening, og maten smakte fortreffelig.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, hoelch
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Spiseriet Soltinn, så også på

 

Har du vært i Spiseriet Soltinn? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din