Dette er et noe annerledes hotellkonsept, men det funker. Være klar over at det ikke har alle fasiliteter som man kanskje forventer på et hotell. Det hele er løst på en noe andreledes måte, men det funker. Man betaler på nett og får tilsendt kode til dør osv.
Vi må innrømme at vi ble litt paff da vi ankom. Ved inngangen til et kjøpesenter klikker man seg inn en låst dør som fører til et område som er en mellomting av et slags oppbevaringsområde og trappegang. Man tar en vareheis opp til selve hotelldelen. Her er det potensiale for forbedring på hyggekontoen.
Men rommet var moderne, smakfullt og rent, og sengene var komfortable.
Via smakfulle fellesarealer, gikk vi ned i den noe spartanske restauranten/ kafeen som også fungerer som en resepsjon, for å ta noe å spise. Her ble vi godt mottatt av det meget hyggelige paret som driver stedet. Vi bestilte begge Moules Frites. Dette var et veldig godt valg. Anbefales virkelig!
Stedet har noen el-sparkesykler som man kan leie på timesbasis. Dette viste seg å være en veldig god idè. Hotellet ligger litt utenfor sentrum i Ånalsnes, og disse syklene gjorde at det var både morsomt og enkelt og se seg om i bygda. Godt tiltak!
Av forskjellige årsaker var vi nødt til å kutte ned på vårt opphold. Dette ble ikke noe problem, og vi fikk refundert et døgn uten noen som helst utfordringer. Topp service.
Hotel Geist viser at de setter kundene i sentrum, og at de er genuint opptatt av gjestenes velferd. Derfor får de toppscore av oss.