Hadde aldri trodd jeg skulle få så god overnatting når den var så billig og hotellet lå på toppen av et kjøpesenter! Moderne lokaler og inventar, ryddig og rent og flott utsikt til elva fra rommet. Selvbetjeningsløsningen med kode på SMS fungerte ypperlig og gjør at man man sjekke inn så sent man vil.
Jeg var såpass fornøyd at jeg bestilte en natt til, to netter totalt.
Frokosten var god. Første morgen var det buffet, andre morgen var det servering av buffet på bordet pga. få gjester. Så vidt jeg kunne se var utvalget ganske likt på begge frokostene, så ingenting å utsette på det.
Et par ting å sette fingeren på:
- Booking-løsningen fungerte ikke på telefonen (nyere Android-telefon). Heldigvis hadde jeg med meg en PC som bookingen fungerte på. Hotellet er nok veldig tjent med å fikse dette, siden mange bestiller per mobil og ikke har med seg PC på tur.
- Litt varmt på rommet. Usikker på om dyna var for tykk for varme sommernetter eller ventilasjonen var for dårlig, eller kanskje begge deler.
- Litt trafikkstøy, men ikke verre enn at et par ørepropper dempet det meste.
Disse punktene trekker ikke vesentlig ned på totalopplevelsen siden standarden på rommet og hotellet generelt var veldig bra. Alt virket nytt og moderne, og hotellet var brukervennlig. Her får man mye for pengene.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering