Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke bra renhold”
Anmeldelse av Trollstigen Cafe

Trollstigen Cafe
Vurdert som nr. 9 av 12 Restauranter i Åndalsnes
Prisklasse: kr 481 - kr 2 296
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. juli 2020

Skittene sier, helt føre skal jeg være helt ærlig.
Jentedoen var stengt fordi de skulle «vaskes» og vi fikk beskjed om å gå på guttedoen. Det skal jeg live deg at keg aldri gjør med de skitne doene der. Da jentedoen åpnet igjen var det papir og vann overalt og avføring i doene. Sikkert noen som har glemt å trekke ned men ettersom doen er VASKET er ikke dette veldig kult.
Og det var tumt for antibak overalt.
Maten var Ok da

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, KristineDillevig
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (22)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 22 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2019

Vakkert tilrettelagt bygg på toppen av Trollstigen med sitteplasser inne og ute, her går sauen på taket mens du spiser god mat som overrasker med god kvalitet. Jeg blir stolt over at vi kan servere turister som kommer til Norge ordentlig mat som både ser og smaker bra, prisene er helt allright med tanke på plassering på et av Norges råeste turiststeder.

Dato for besøk: juli 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, geiroal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. desember 2022
Google-oversetting

Dato for besøk: juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. november 2022
Google-oversetting

Dato for besøk: juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. august 2022 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Trollstigen Cafe, så også på

 

Har du vært i Trollstigen Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.