Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God på smak”
Anmeldelse av Trollstigen Cafe

Trollstigen Cafe
Vurdert som nr. 9 av 16 Restauranter i Åndalsnes
Prisklasse: USD 45 - USD 215
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. august 2020

Bestilte Trollburger og laks. Burgeren var fersk og varm. Laksen var også god på smak, men litt lite mat. Veldig hyggelig betjening.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, cecilieh656
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (19)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 19 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Trollstigen Cafe selger blant annet hamburger, grøt, smørbrød, kaker og is. Prisene er ikke for stive, selvfølgelig koster det i og med at det er den eneste plassen for å handle mat på toppen av Trollstigen. Personlig er den såkalte «trollburgeren» en av de beste hamburgeren jeg har smakt, mens derimot var laksesmørbrødet ikke var noe å skryte av, hard laks og tørt brød.
Jeg så ofte at de sprang rundt å vasket bord og stoler, et veldig renslig sted!
Utrolig fint inne og ute!
Anbefales om dere først skal besøke Trollstigen

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, saratorgersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

Skittene sier, helt føre skal jeg være helt ærlig.
Jentedoen var stengt fordi de skulle «vaskes» og vi fikk beskjed om å gå på guttedoen. Det skal jeg live deg at keg aldri gjør med de skitne doene der. Da jentedoen åpnet igjen var det papir og vann overalt og avføring i doene. Sikkert noen som har glemt å trekke ned men ettersom doen er VASKET er ikke dette veldig kult.
Og det var tumt for antibak overalt.
Maten var Ok da

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, KristineDillevig
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2019

Vakkert tilrettelagt bygg på toppen av Trollstigen med sitteplasser inne og ute, her går sauen på taket mens du spiser god mat som overrasker med god kvalitet. Jeg blir stolt over at vi kan servere turister som kommer til Norge ordentlig mat som både ser og smaker bra, prisene er helt allright med tanke på plassering på et av Norges råeste turiststeder.

Dato for besøk: juli 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, geiroal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2021
Google-oversetting

Dato for besøk: juli 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Trollstigen Cafe, så også på

 

Har du vært i Trollstigen Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din