Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (194)
Filtrer anmeldelser
194 resultater
Vurdering fra reisende
158
26
8
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
158
26
8
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 194 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2020

Stort bedre blir det ikke En opplevelse på høyde med Walaker Hotell. Gammel gjestegård totalrenovert, men samtidig beholdt særpreget med et gammelt overnattingssted for tinderanglere. Ypperlig kjøkken, ung og uformell betjening, fantastisk atmosfære. Man blir heller ikke overrasket over å finne stort tørkerom til turutstyr og stort garderobeanlegg/dusj i kjelleren. De henter deg selvfølgelig på stasjonen hvis du tar toget, og fjellgiudene plukker deg gjerne opp på hotellet.

Romtips: Noe trafikkstøy i rom ut mot hovedveien.
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Terje D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristine Rønning, Eier på Hotel Aak, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juni 2021

Åh, så fantastisk hyggelig å lese. Tusen takk! Vi ønsker at dere skal kose dere glugg. GØY når vi når målet. Digger gjengen jeg har på Aak. Du er velkommen tilbake når som helst. Hilsen Kristine, vertinna :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Hyggelig og intimt Hotell. Ikke mange rom, eksklusivt. God atmosfære.
Veldig behjelpelig betjening.. vi hadde en flott kveld i hagen rundt bålet med andre gjester. Matopplevelsen var suveren. Nydelig, og drikke var perfekt.

Romtips: Det er et forholdsvis stille område.
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, frankbZ2208VQ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristine Rønning, Eier på Hotel Aak, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Hellan dussan, for en deilig start på dagen og lese denne. Dette varmet! Tusen takk. Jeg videreformidler til mine kjære ansatte som står på hver eneste dag. Mine helter :) Håper du tar turen tilbake - du er hjertelig velkommen. Mvh vertinna.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2020

Utrolig vær, aperitiff ute i nydelig hage med himmelsk utsikt, treretters m/vinpakke i trivelig, fint pyntet og komfortabelt møterom - med koronavennlig avstand .
Veldig hyggelige, blide og imøtekommende personale. Vi var enige alle sammen: en perfekt kveld i perfekte rammer på Hotel Aak

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 272mays
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristine Rønning, Eier på Hotel Aak, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2020

Hellan dussan, koselig å lese! Tusen takk. BRA dere fikk en fin fin feiring. Glad i mine ansatte som som står på hver eneste dag. Håper vi sees igjen. Vertinna

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juni 2020 via mobile enheter

Utrolig fint sted med tilgang på natur av episke dimensjoner. Vi bodde to døgn med middager inkl. Maten og betjeningen gjorde dette til et svært vellykket opphold når været ikke slo helt til. Anbefales et besøk

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 645erikg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristine Rønning, Eier på Hotel Aak, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juni 2020

Koselig å høre at dere hadde det bra! Det varmer i hjertet! Kjipern med været som man ikke helt kan styre. Du er velkommen tilbake igjen når som helst. Solen smiler støtt og stadig også :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mai 2020 via mobile enheter

Vi har virkelig hatt ei helt fantastisk helg her på hotel Aak. Overveldet av god service, fantastisk frokost (og smaksrik 2-retters en av kveldene). Vi har fått god hjelp til alt. Gode senger, rolige og stille rom med kun naturen som bakgrunnsmusikk. Behagelige og passe store rom. Hadde en minneverdig tur opp til Rampestreken under oppholdet. Anbefaler virkelig stedet videre til alle som setter pris på norsk natur. <3

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, karenfD8835JY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristine Rønning, Eier på Hotel Aak, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juni 2020

Jeg blir SÅ glad av å lese at dere koste dere glugg. Mine ansatte digger jeg, så det er bare dere gjør det også :) Velkommen tilbake ved en annen anledning. Romsdale er gull året rundt.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser