Kristine Rønning, Eier på Hotel Aak, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 5. aug. 2021
Altså, det var jo bare nydelig å lese. Tusen takk. Fantastisk! Er så takknemlig for gjengen som står på hver eneste dag. De er rå! Håper du tar turen tilbake snarlg. Aak og Romsmdalen er fint 12 måneder i året. Mmm! Vi sees :) Mvh Kristine, vertinna på huset.
Veldig koselig sted med hyggelig vertskap og nydelig og mye mat. Odd-Erik gjorde en veldig god jobb som guide. Fine rom, varm badstue i kjelleren, skibod, enkelt å parkere og lesse ut av bil, flott utsikt fra noen av rommene. Kan anbefales.
Dato for oppholdet: mars 2021
Spør finnove om Hotel Aak
1 Takk, finnove
Kristine Rønning, Eier på Hotel Aak, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juni 2021
Så koselig å høre at dere hadde en god tur. Og topp å høre at min mann, Odd Erik, tok godt vare på dere. Vi digger vinter og skifolk, så prøver å gjøre opplevelsen gull på alle måter. Gøy å høre at vi treffer. Ingenting er bedre enn det. Håper vi sees neste vinter. Det er masse fjell å ta av. Mmm! Hilsen Kristine, vertinna på huset.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Den kjente nykommer og «lillebror» i nærområdet var heldigvis fullt, så vi endre på Hotel Aak . Var heldig og kom en nydelig sommerdag før fellesferien startet. Fantastisk 3- retter ble servert- og vi fikk spise ute på forespørsel. Nydelig frokost- be gjerne om oppskrift på det nybakte brødet. Må ha bodd der som gjest for å få det. Neste gang skal vi tilbake og gå Romsdalseggen!
Dato for oppholdet: juni 2020
Spør Hilde H om Hotel Aak
Takk, Hilde H
Tusen takk for fine ord. Blir SÅ glad av fornøyde gjester. En stor klapp til mine kjære ansatte som står på hver eneste dag. Hurra, håper det blir Romsdalseggen i år? Velkommen tilbake. Hilsen Kristine, vertinna på huset.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Veldig god atmosfære, vi følte oss velkommen fra vi bar inn kofferten. Spiste vellaget lokal mat på langbord. Smittevernregler var godt ivaretatt. Frokosten må nevnes spesielt, med varmt nybakt brød og pålegg servert på en fjøl, tilpasset hvert reisefølge.
Spør q10 om Hotel Aak
Takk, q10
Hyggelig, hygglig. Nå ble jeg glad! Varmer sånn når du har hatt et godt opphold. Veeelkommen tilbake :) Hilsen Kristina, vertinna på huset
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Stort bedre blir det ikke En opplevelse på høyde med Walaker Hotell. Gammel gjestegård totalrenovert, men samtidig beholdt særpreget med et gammelt overnattingssted for tinderanglere. Ypperlig kjøkken, ung og uformell betjening, fantastisk atmosfære. Man blir heller ikke overrasket over å finne stort tørkerom til turutstyr og stort garderobeanlegg/dusj i kjelleren. De henter deg selvfølgelig på stasjonen hvis du tar toget, og fjellgiudene plukker deg gjerne opp på hotellet.
Romtips: Noe trafikkstøy i rom ut mot hovedveien.
Sovekvalitet
Renslighet
Service
Spør Terje D om Hotel Aak
Takk, Terje D
Åh, så fantastisk hyggelig å lese. Tusen takk! Vi ønsker at dere skal kose dere glugg. GØY når vi når målet. Digger gjengen jeg har på Aak. Du er velkommen tilbake når som helst. Hilsen Kristine, vertinna :)
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Hyggelig og intimt Hotell. Ikke mange rom, eksklusivt. God atmosfære. Veldig behjelpelig betjening.. vi hadde en flott kveld i hagen rundt bålet med andre gjester. Matopplevelsen var suveren. Nydelig, og drikke var perfekt.
Romtips: Det er et forholdsvis stille område.
Verdi
Rom
Service
Spør frankbZ2208VQ om Hotel Aak
Takk, frankbZ2208VQ
Kristine Rønning, Eier på Hotel Aak, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020
Hellan dussan, for en deilig start på dagen og lese denne. Dette varmet! Tusen takk. Jeg videreformidler til mine kjære ansatte som står på hver eneste dag. Mine helter :) Håper du tar turen tilbake - du er hjertelig velkommen. Mvh vertinna.