Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Feriestart i Covid-Norge”
Anmeldelse av Hvelvet Bistro

Hvelvet Bistro
Vurdert som nr. 9 av 16 Restauranter i Åndalsnes
Prisklasse: USD 3 - USD 45
Beskrivelse: Kafé og restaurant i sentrum av Åndalsnes. Frokost, lunsj og middag. Hjemmelagde kaker og mat. Varm og koselig atmosfære. In- og uteservering om sommeren. Alle rettigheter forbeholdt.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Kafé og restaurant i sentrum av Åndalsnes. Frokost, lunsj og middag. Hjemmelagde kaker og mat. Varm og koselig atmosfære. In- og uteservering om sommeren. Alle rettigheter forbeholdt.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

God mat, nok mat og god service. Trivelig plass sentralt plassert i Åndalsnes
Alt fra kaffe og kaker til en god middag

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, kolbj_rnl966
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (24)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2124 av 24 anmeldelser

Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

God mat, men da vi spurte om de kunne koke pasta til barna kunne de ikke d(selv om de hadde pasta) . Det var synd, Men kylling sandwich falt i smak, mye mat så barna delte en. 195kr for kylling sandwich med pommes-frites

Dato for besøk: juli 2020
Takk, mariannm282
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
hvelvetbistro, Eier på Hvelvet Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2020

Hei, takk for anmeldelse :) Vi har ingen saus å tilby til pastaen om dagen, så bra de likte sandwichen :) Ida&Ingrid

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mars 2020

Denne plassen har Fantastisk bra mat, smaker meget fortreffelig. Mye mat for to. Virkelig å anbefale

Dato for besøk: mars 2020
Takk, CLotte
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mars 2020

Ida ala Gorden Ramsy, er du i Åndalsnes og leter etter restaurant? Da trenger du ikke lete lengre, gå for gull-tallerken så er du garantert fornøyd. Hær får du biff, kylling og spareribs med mye godt tilbehør.

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, EirikK108
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hvelvet Bistro, så også på

 

Har du vært i Hvelvet Bistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din