Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig erfaring”
Anmeldelse av Hvelvet Bistro

Hvelvet Bistro
Vurdert som nr. 7 av 15 Restauranter i Åndalsnes
Prisklasse: USD 3 - USD 41
Beskrivelse: Kafé og restaurant i sentrum av Åndalsnes. Frokost, lunsj og middag. Hjemmelagde kaker og mat. Varm og koselig atmosfære. In- og uteservering om sommeren. Alle rettigheter forbeholdt.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Kafé og restaurant i sentrum av Åndalsnes. Frokost, lunsj og middag. Hjemmelagde kaker og mat. Varm og koselig atmosfære. In- og uteservering om sommeren. Alle rettigheter forbeholdt.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Ikke mulig å bestille bord og ingen ansatte som tok i mot deg. Altfor lite personell og jeg måtte gjenta bestillingen min 3 ganger fordi servitøren plutselig måtte gjøre noe annet. Tok 50 minutter å få maten.

Dato for besøk: juni 2021
2  Takk, Hanne L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (35)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1620 av 35 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

Kjempegod mat, anbefaler spesielt kylling plate for to. Vi var 4 stykker som spiste, etter en fottur til rampestreken. Anbefales

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Thomas S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Grei service, grei mat. Tok alt for lang tid og var også i overkant dyrt i forhold til det som ble servert. Møkkete bord og høy musikk. Når vi først var innom var hvertfall de ansatte hyggelige.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, W9211TApatrickb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2021

Førsteinntrykk var at dette var et trivelig sted, mat som ble servert så delikat ut.

Satt ute, fikk bestilt drikke raskt, når denne ble servert forventet jeg å få bestille mat, men servitøren var borte fortere enn svint.

Fikk bestilt mat etter en stund, men vanskelig å få kontakt med betjeningen.

Ventet over 1,5 time på maten, etterlyste maten etter 1 time og fikk beskjed om at den var klar i løpet av 5 min. Gikk ytterligere 20-30 min før amtene ble servert. Kyllingsandwich var bra, hamburger ok, men ihjelstekt. Opplevde at gjester som kom etter oss fikk mat før oss. Sier litt om organiseringen.

Hjalp lite å få litt avslag på,hamburgeren, kan ikke anbefale stedet når service/organisering er mangelvare.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Terje B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

Utrolig god mat! Vi hadde kyllingsandwich og spareribs. Begge to smakte nydelig, og store (!) porsjoner.
Trivelig personale.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, AnitaSonge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Hvelvet Bistro, så også på

 

Har du vært i Hvelvet Bistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.