Litt dyrt for en kort tur, men den fantastiske opplevelsen veide opp for det! Helt utrolig utsikt... les mer
Turen opp og ned med utsikt. Fin utsikt fra toppen. Kunne gjerne gått litt saktere sånn at man... les mer
Altfor høy pris på denne!! Turen vår ble kansellert pga været, tre uker etterpå har vi fortsatt ikke fått igjen pengene våre! Bare rot og uproft hele greia.
Hei 144grethek,
Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Vi beklager at vi ikke innfridde dine forventninger. Vi jobber hver dag med våre ansatte for å heve standarder og service, tilbakemeldingene dine vil være med oss på veien videre.
Vi beklager at refusjonsprosessen kan ha tatt lengre tid enn du forventet, men vi har refundert billetten din som vi lovet.
Romsdalen AS
En fantastisk flott reise opp til Næsaksla. Enkelt å kjøpe billett utenfor gondolen. Turen tok ca. 5 minutter, og det ble 5 minutter med spektakulær utsikt! Hyggelige ansatte. Smittevern ble godt ivaretatt.
Hei 395lailag!
Tusen takk for din anmeldelse, veldig kjekt å høre at du har hatt en fin opplevelse hos oss. Du er velkommen tilbake.
Romsdalen AS
Fantastisk tur opp på fot, med stopp på Rampestreken fint besøk og veldig god service på restauranten og en fin tur ned med gondolen.
Hei Torunn!
Romsdalen AS
Stilig tur opp og flott utsikt, men dyrt til å vare så kort. Fint utgangspunkt for fjellturer. Fikk sitteplass helt ytterst ute på balkongen, men rotete bestilling og helt ok matkvalitet trakk ned.
Hei IneK51!
Takk for din tilbakemelding. Vi beklager å høre om opplevelsen din. Vi vil definitivt ha en coaching- og mentoringøkt med verten vår og dele tilbakemeldingen din med dem. Vi vil prøve å gjøre bestillingssystemet bedre og forbedre matkvaliteten.
Romsdalen AS
En fantastisk tur opp til Romsdalseggen. Gondolen er ny og fin. Smitteverntiltak er godt ivaretatt. Munnbind er påbudt. Kø må beregnes i høysesong. Gir mange flere en unik mulighet for å oppleve den ville og vakre utsikten. Det er magisk å se utover fjell og Tinder!
Hei Ann!
Romsdalen AS
Gondolen tar deg raskt til fjells. På fine dager så blir utsikten magisk. Ca 15.min å gå ned til Rampestreken.
Det var full anleggsvirksomhet nå for å få ferdig bygget til restauranten.
Dette blir en skikkelig juvel for et glass bobler, god mat og fotturer.
Hei Aleandrab!
Tusen takk for din anmeldelse, veldig kjekt å høre at du har hatt en fin opplevelse hos oss. Nå er Eggen Restaurant åpen. Du er velkommen tilbake.