Dette er en fin opplevelse hvis man ikke vil gå ned ifra romsdalseggen eller rampestreken , Fin... les mer
Kostbart. Upåklagelig utsikt fra restauranten når man kommer på toppen! Fint tilrettelagt for eldre... les mer
Turen opp og ned med utsikt. Fin utsikt fra toppen. Kunne gjerne gått litt saktere sånn at man kunne fått mer ut av utsikten på veien opp/ned.
Kjære gjest,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Kjekt å høre at du hadde en fin opplevelse med Romsdalsgondolen. Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake!
Vennlig hilsen
Susanne Brastad
Salg- og Markedsleder
En opplevelse man ikke glemmer. Turen opp i gondolen var utrolig fin, og de ansatte på restaurant tokk oss godt i mot. Dette er ett sted jeg kunne tenkt meg å dra tilbake. Utrolig fornøyd
Hei Thale,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding rundt din opplevelse på Romsdalsgondolen og Eggen Restaurant. Veldig kjekt å høre at du fikk et godt inntrykk av våre ansatte. Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake.
Vennlig hilsen
Susanne Brastad
Salg- og Markedsleder
Bra hygiene og vask av gondolene mellom hver tur. Helt fantastisk utsikt! Større områder rundt restauranten der man kan sitte og ta bilder av utsikten. Helt ok pris for gondol! Restauranten har ok mat! Koselige servitører. Utsikten alene er verdt turen med gondolen :)
Hei Cesssa,
Du er velkommen tilbake.
Romsdalen AS
Svært enkelt å skaffe billett. Ingen vesentlig venting siden gondolen gikk relativt ofte. Eneste å sette fingeren på, er at det ikke var særlig billig. Men utsikten var verdt det!
Anbefaler å ta med sitteunderlag å gå litt bort fra restauranten på toppen for bedre utsikt :)
Hi 634christinas!
Tusen takk for din anmeldelse, veldig kjekt å høre at du har hatt en fin opplevelse hos oss. Du er velkommen tilbake.
Romsdalen AS
Spektakulært skue! En flott mulighet til å komme seg til topps! Kan anbefales. Deilig mat på Eggen restaurant, og fine stier å gå tur på, på toppen.
Hei 778trineh!
Med vennlig hilsen,
Romsdalen AS
Kjøpte billetter online, stod i litt kø med mange andre, hyggelige ansatte. For en utsikt, vel verdt pengene, vi hadde ikke kunnet gå opp med ungene. De ville først ikke kjøre, men når jeg sa hva det kostet, så var det litt mer interessant, og de var superfornøyde med utsikten på toppen, og ikke minst god softis! Vi ringte mormor, som måtte holde seg fast i stolen, når hun så hvor høyt oppe vi var. Stas for både store og små.
Hi Marianne!