“Et minne for livet.”
Anmeldelse av Eggen Restaurant

Eggen Restaurant
Vurdert som nr. 4 av 15 Restauranter i Åndalsnes
Beskrivelse: Velkommen til Eggen Restaurant, 708 meter over havet på toppen av byfjellet Nesaksla over Åndalsnes. Vi serverer ny, nordisk mat med vår egen lille vri. Ta turen opp med Romsdalsgondolen og få en utsøkt matopplevelse med en 360-graders utsikt til majestetiske tinder som Romsdalshorn, Store Vengetind og Kirketaket.
Anmeldt 1. august 2022 via mobile enheter

En fantastisk opplevelse fra a til å. Topp service hele veien fra vi gikk inn i gondolen på Åndalsnes og til vi var trygt ned igjen. Utsikten må bare oppleves. Når vi i tillegg fikk sol fra skyfri himmel kunne det ikke vært bedte. Maten var fantastisk god og prisene var det heller ingen ting å si på.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, esk1950
Susanne Brastad, Marketing på Eggen Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1 uke siden

Kjære gjest,
Tusen takk for din tilbakemelding, så kjekt at dere hadde et fint besøk på Eggen Restaurant. Velkommen tilbake!
Hilsen Susanne Brastad

Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

En unik opplevelse du bare MÅ få med deg. Matopplevelse, god drikke. Unik utsikt. Og t/r med Romsdalsgondolen som også byr på en enestående opplevelse.

Takk, 277larss
Susanne Brastad, Marketing på Eggen Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juni 2023

Kjære gjest,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Kjekt å høre at du var fornøyd med både service, mat og drikke. Velkommen tilbake!

Hilsen Susanne
Romsdalen AS

Anmeldt 13. juli 2022 via mobile enheter

Hele denne restauranten er ganske skuffende. Utsikten er bra, men maten er ekstremt dyrt, men svært dårlig. De fleste ansatte kan ikke norsk og hvis du bestiller noe i den ytre kaffen får du servert et stykke kake pakket inn i en pappeske og en pappgaffel, dårlig kaffe i pappbeger. Til dobbelt pris som normalt.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, DORpapst
0susanne, Marketing på Eggen Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2022

Kjære gjest,

Vi takker for tilbakemeldingen og er svært lei oss for at du fikk denne oppfatningen av restauranten vår. Vi håper du tar turen tilbake til oss slik at vi får sjansen til å gi deg en bedre opplevelse. Reserver gjerne et bord inne i restauranten hvor vi serverer varme retter laget på de beste, lokale råvarene. Hvis du har ytterligere tilbakemelding er det fint om du sender de til eggen@romsdalen.no slik at vi har mulighet til å bli bedre.

Ønsker deg en fin dag.

Vennlig hilsen
Susanne Brastad

Anmeldt 29. juni 2022 via mobile enheter

Meget god matopplevelse for store og små. Hyggelig betjening, god service, lokalene er bare inponerende. Vi hygget oss både inne og ute. Været var også på vår side. En absolutt vellykket dag.

Takk, Ragnhild Kivle D
Svea E, Marketing på Eggen Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2022

Hei Ragnhild!

Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding. Veldig fint å høre at både været, måltidet og servicen sto til forventningene. Ønsker dere velkommen tilbake!

Hilsen
Svea Erichson,
Ansvarlig for sosiale medier

Anmeldt 20. juni 2022

Familien var samlet i Åndalsnes for å feire svigerfar sin 80 årsdag.

Valget falt på Eggen Restaurant, både på grunn av sin unikt fine beliggenhet og de gode tilbakemeldingene vi hadde fått fra venner og kjente som hadde spist der.

Etter den spektakulære gondolturen fra Åndalsnes sentrum og opp til Eggen 708 moh, ble vi møtt av kjøkkensjefen som sørget for en aperitiff i en stille del av vrimleområdet, hvor utsikten over fjord og fjell kunne nytes og hvor vi kunne se Romsdalsgondolen komme og gå..

Vi var 16 personer fra 3 generasjoner til bords og fikk et fint langbord midt i restauranten.
Vi hadde forhånsvalgt hva den enkelte ville spise til hovedrett og også spesielle ønsker. Dette ble håndtert helt prikkfritt og utvalget ga noe for enhver smak.

Vi hadde valget mellom følgende retter:

Rødbetgaspacho med egg 64 og rødbetchips

Sjøkreps fra Horsgård med urtesalat fra Avdem Gårdsgrønt og puffet gresskarkjerner.
Cremant de Bougognone Victorine De Chastenay

***
Pannestekt lange mede gulrot krem, smørdampet neper og reddiker. Asparges og beurre blanc

Braissert Høyrygg fra edelgard på Vestnes, med jordskokk krem, bakt jordskokk og stekt brokkolini.
Ramsløk skum, ramsløk plukket i Isfjorden av kjøkkensjefen selv og puffet svinesvor.
Winter Wing, Riesling Trocken Steinwein
***
Syltet rabarbra med rabarbra sorbet og karamellisert hvit sjokolade, hvit sjokolade ganache på en Eggen svele.
Malbec Les Escures Fabien Jouves

Hver rett ble presentert av kjøkkensjef Tor Einar Dahle, som fortalte om hvor de lokale råvarene var hentet, og særegenheter ved nettopp dette produktet.

Rettene var lagt opp på en delikat måte og smaken var helt fantastisk. Det var også artig å se hvor mye lokale råvarer som var benyttet. Jeg har lagt ved bilder av alle rettene.
Alle rettene var smaksopplevelser og passet godt sammen.
Jeg hadde til hovedrett Braisserte Høyrygg fra Edelgard på Vestnes (veldig kortreist) som var langtidsstekt, og vel er noe av det møreste og mest smaksrike kjøttstykket jeg har spist (kan sterkt anbefales).

Betjeningen var oppmerksomme og fulgte oss veldig godt opp, var til stede og løste raskt alle små og store ønsker, som det alltid er med 16 personer og 3 generasjoner til bords. Det er sjelden man i ettertid bare hører positive kommentarer fra de som var med.

Vinkartet hadde bra utvalg og skule man ønske noe fra baren så det ut til at det meste var tilgjengelig der også.

Ingen tvil om at det praktfulle været og den uslåelige utsikten Ffra Eggen satt prikken over i’en.

Eggen Restaurant er et sted du bare MÅ besøke hvis du er på Åndalsnes. Ta Romsdalsgondolen tur / retur og spander på deg et velsmakende måltid på Eggen Restaurant. Det er en opplevelse du ikke vil være foruten.
Fruen og jeg skal i alle fall tilbake hit ved første anledning.

Takk, einarj0hanh

Hei Einar,

Tusen takk for din detaljerte og svært positive tilbakemelding! Dette er utrolig hyggelig lesning som vi skal dele med alle ansatte på Eggen Restaurant. Vi er glade for at menyen, smakene, vinen og betjeningen sto til forventningene. Hele teamet jobber hardt for å levere denne kvaliteten som du beskriver - fra begynnelse til slutt. Vi ønsker deg en fantastisk sommer videre og velkommen tilbake til oss!

Vennlig hilsen
Susanne Brastad

Reisende som så på Eggen Restaurant, så også på

Har du vært i Eggen Restaurant? Del dine erfaringer!