“Hyggelig kveld”
Anmeldelse av Eggen Restaurant

Eggen Restaurant
Vurdert som nr. 3 av 13 Restauranter i Åndalsnes
Beskrivelse: Velkommen til Eggen Restaurant, 708 meter over havet på toppen av byfjellet Nesaksla over Åndalsnes. Vi serverer ny, nordisk mat med vår egen lille vri. Ta turen opp med Romsdalsgondolen og få en utsøkt matopplevelse med en 360-graders utsikt til majestetiske tinder som Romsdalshorn, Store Vengetind og Kirketaket.
Anmeldt 3. juni 2023

Meget god service. Hyggelig betjening og opplevelsen var at vi fikk mer enn forventet. Flott utsikt fra restauranten 😊

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Linda S
Susanne Brastad, Marketing på Eggen Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2023

Kjære gjest,
Tusen takk for veldig god tilbakemelding, så kjekt at dere hadde et fint besøk på Eggen Restaurant. Velkommen tilbake!

Anmeldt 21. mai 2023

Avtalt buffet, kom og fikk en pitteliten kyllingbit... Over 50 stk reiste sultne hjem. Skuffende!! Ikke engang en chipsbit til barna

Dato for besøk: mai 2023
3  Takk, Siw B

Kjære gjest,
Beklager så mye for at din opplevelse på Eggen Restaurant ikke sto til forventningene. Vi håper du gav beskjed til personalet om dette. Vi håper også at vi får lov til å ha dere som gjester en gang igjen i fremtiden for å gi dere en bedre opplevelse.
Vennlig hilsen
Susanne Brastad

Anmeldt 5. mars 2023 via mobile enheter

Flott tur med gondolen, fantastisk utsikt og ekstrem hyggelig betjening :) Jeg dro dit med mine to barn under 3 år og vi koste oss masse pga servitørene og lokalet.

Dato for besøk: mars 2023
Takk, B3622JTsaral

Kjære gjest,
Tusen takk for din kjekke tilbakemelding, fint å høre at du hadde et godt inntrykk av Eggen Restaurant og vår betjening. Velkommen tilbake!

Anmeldt 5. desember 2022

Vi var tre vennepar som bestilte fireretters meny med vinpakke til, og kombinasjonen av mat og vin var fantastisk. Timingen mellom rettene var perfekt.

Maten vi fikk servert var absolutt i øvre sjiktet, noe som også må sies om betjeningen. Kombinasjonen av fantastisk mat og drikke, nydelig atmosfære og beliggenhet og hyggelig og kunnskapsrik betjening, gjorde dette til en av de beste restaurantopplevelsene mine noen sinne.

Vi ble kjempegodt ivaretatt fra ankomst til avreise (egentlig helt fra vi gikk inn/ut døra til/fra gondolhuset nede i sentrum), og kan på det sterkeste anbefale Eggen Restaurant 👌

(Ps. I underetasjen er der hundebur og varme i gulvet, så her kan de firbeinte familiemedlemmene innlosjeres mens de tobeinte nyter restauranten 😊)

Dato for besøk: desember 2022
Takk, Baaart1738

Hei der!
Tusen takk for fantastisk tilbakemelding, veldig kjekt å høre at dere var så fornøyde med besøket med oss. Ekstra kjekt at du har tatt deg tid til å skryte sånn av både maten og betjeningen vår her, det setter vi veldig stor pris på! Håper vi får være vertskap for dere igjen en gang i fremtiden. Velkommen tilbake.

Anmeldt 15. oktober 2022 via mobile enheter

Dårlig brennsnut, tynn fiskesuppe, kun engelsk-talende servitører og ingen meny tilpasset barn. Kun pommes frites.

Dato for besøk: oktober 2022
1  Takk, 153maili

Kjære gjest,
Takk for din tilbakemelding. Vi beklager så mye for at besøket ikke sto til forventningene. Vi håper du ønsker å ta turen til oss en gang i fremtiden, slik at vi kan prøve å gi deg en bedre opplevelse.

Reisende som så på Eggen Restaurant, så også på

Har du vært i Eggen Restaurant? Del dine erfaringer!