Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
eDreams
Booking.com
Priceline
Agoda.com
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (44)
Filtrer anmeldelser
44 resultater
Vurdering fra reisende
14
15
7
5
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
14
15
7
5
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 44 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

For så vidt ein koseleg campingplass, ikkje spesielt dyrt. Bålpanner og ved tilgjengelig for dei som vil bruke det.
Sanitæranlegg og hygiene var ikkje imponerande. Opplevde at det mangla toalettpapir på dametoalettet etter at personalet hadde gått for dagen. Toalettet vart heller ikkje vaska mens vi var der, burde kunne forlange at det vart reingjort minst ein gong for dag. Spesielt no burde hygiene vere meir priotert. Dusj, toalett og håndvasker er i det same lille rommet. Lærte fort at å pusse tenner ved vasken nærmast dusjen ikkje var lurt, då eg fekk andre sin dusjsprut oppover beina, ikkje gøy. Tørkepapir burde vere tilgjengelig på kjøkken slik at folk gidd å gjere reint etter seg, det same burde desinfeksjonsmiddel og tørkepapir på toalettet.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 656hanne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Fint sted. Vi hadde en enkel hytte med nok soveplasser. Litt lite med «komfortable» sitteplasser. Enkelt utstyrt. Trenger kanskje ikke nett-dekning på en slik tur, men når det er lagt opp til det, bør det fungere bedre. Sengene var i følge reisefølget litt for harde. Burde vært mulig å få tak i noe småtteri som man trenger der. Kort vei til Trollstigen og Åndalsnes.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, froded87
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

Bålpanner ved alle hytter + noen rundt om kring. Og gratis rå ved, så hele området blir røyklagt. Stakars de som har luftveisproblemer, hold dere lang unna. Gratis å stå der med bobil, men det er det også nede i sentrum i nærheten av kaia og der er det ikke Rå ved tilgengelig.

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, _ivindx2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

For et koselig sted! Vi leide hytte med to soverom. Koselig utsikt mot elva og egen bålpanne tilhørende hytta. Kort vei til Trollstigen, Rampestreken og butikker. Oppusset og fin hytte. Ønsket meg flere netter der. Håper på å få en tur tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, DokkenT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Overnattet på en av hyttene, kjempe koselig hytte med alt en kan trenge. Rimelig i pris og trivelig personale. Vi glemte noe på hytten og det var ingen problem og få det sendt hjem i posten. Også perfekt for hund, valpen vår storkoste seg også i og utenfor hytta. Absolutt verdt en tur for store og små både to og firbeinte!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, christinehN5287LS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser