Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Flott beliggenhet med utsikt i flere retninger. Veldig trivelig betjening som er behjelpelig med turforlag og løsninger. Fine hytter som inneholder det man trenger. Kort vei til «det meste» Vi, familie på 4, storkoste oss - anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, larskgrv
Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Her føler man seg velkommen fra du kjører inn porten. Fantastisk hyggelige eiere som gjør alt for deg, hyttene er koselige, det er skinnende rent, sanitærområdet er alltid rent og innbydende og de har tatt alle forhåndsregler med tanke på covid 19. Flott beliggenhet, nydelig uteområde og her finner man virkelig roen. Takk for at dere tar så godt vare på gjestene deres.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste alene
2  Takk, 720s_lvia
Anmeldt 1. juni 2020 via mobile enheter

Som erfaren bobil turist har jeg vært mange steder. Jada det finnes luksuriøse plasser,men Mjelva skiller seg ut med fantastisk hyggelig vertskap og meget god personlig service. Fint og koselig sted for familie. Meget godt renhold og alle korona tiltak på plass . Sol hele dagen når det er det og kort vei inn til Åndalsnes .Stedet anbefales og vi kommer sikkert tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2020
Takk, Kjell H
Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Meget trivelig campingplass med god stemning! Vi hadde en natt i telt og en natt i liten hytte. Flott og praktisk beliggenhet og fine fasiliteter. Svært hyggelige eiere som ga personlig mottakelse og service. Rett og slett alt vi trengte til en god pris.
Supert utgangspunkt for turer i området. Vil definitivt anbefale denne campingplassen!

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, veronicao793
Anmeldt 2. oktober 2016 via mobile enheter

Hyggelig velkomst og fin hytte. Vi var fire venninner og hadde en av de store hyttene. Fin oppholdsplass med kjøkken, spiseplass og stue. Badet var bra, med nok varmtvann til alle i dusjen. Fint utgangspunkt for vandring over Romsdalseggen.

Dato for oppholdet: september 2016
Reisetype: Reiste med venner