Utfordrende og flott fjelltur! Spektakulære utsiktspunkt over Romsdalen. Tok buss opp til Venjedalen og derfra gikk det oppover. Vi tok turen om Blånebba - det var verdt omturen
Romsdalseggen fantastisk tur opplevelse. Bør absolutt prøves hvis du er på disse kanter. Er en litt krevende tur.
Lettvint å ta buss fra Tindesenteret til Venjesdalen for å gå Romsdalseggen. God info å få om turen, dyr billett. Kostet 200 kr. Til sammenligning koster den dobbelt så lange turen inn til start Snøhetta på Dovre 80 kr.
Fin tur for folk med litt erfaring med å gå fjelltur. Vi tok buss fra Åndalsnes, gratis parkering ved kulturhuset, ca 10 min. gange fra bussholdeplassen ved Tindesenteret. Bussturen bestilte vi enkelt på nett. To bratte stigninger de første 5 km. Ta det med ro, nyt utsikten og pass på å fylle vannflaskene. Det er ikke vann når du kommer opp på eggen. Ta en avstikker til Blånebba (1310 moh), det er vel verdt det. Ca 45 min hver vei i normalt DNT tempo. For å komme opp på eggen, er det partier med litt klatring. De bratteste partiene er utstyrt med kjettinger for å holde seg fast. Noen partier er veldig luftige, så dette er ikke en tur for de med høydeskrekk. Nedstigningen er lang, og det er tungt på knærne. Lurt å planlegge en pause for å hvile beina, og ikke bli for ivrig med å komme raskt ned. Siste drikkevannspost før- og etter eggen er markert med skilt, så følg med på skiltene underveis. God tur!
Flott sted med gode turmuligheter. Mange fine aktiviteter men man bør booke de mest attraktive tidlig noe som er litt synd side været varierer mye Vestlandet
Vi skulle egentlig ta bussen kl 09.30, men kom tidligere enn forventet til Åndalsnes. Bussen som skulle gå 08.30 sto på skysstasjonen da vi kom, og ventet faktisk 5 min slik at vi fikk parkere bilen å bli med. Magisk service!!!
Turen over eggen var fantastisk, nedstigningen mot Åndalsnes var tung. Det blir gondolbane ned neste gang!
Takk for oss!