Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (81)
Filtrer anmeldelser
81 resultater
Vurdering fra reisende
19
33
16
6
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
19
33
16
6
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 81 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Plassen så idyllisk ut da vi kom, og vi satte opp teltet mellom veien og elven. Da vi kom tilbake etter utflukt var det overfylt og tett-i-tett, teltene lå altfor tett (<3m). Fryktelig mye trafikkstøy hele natta, bilene i Åndalsnes har ikke eksospotte... Servicebygg/toalett og dusjer trenger oppgradering. Gikk tomt for varmtvann i dusjene. Lite serviceinnstilt personale. Positivt m kafé, åpen 16-21.
Neste gang vi skal til Åndalsnes velger vi helt klart et annet sted.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, BeAa30
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Enkle fasiliteter i leilighet, som har eget bad. Beliggenheten er fint utgangspunkt for både turer og fiske. Bademuligheter i elva Rauma som ligger helt inntil campingen. Ikke regn med høye badetemperaturer! Ca 1,5 km avstand til Åndalsnes sentrum.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 879sveinf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Veldig fin camping, sentralt i Åndalsnes. Supert med resepsjon der man kunne kjøpe brus, is ++, og muligheter for å kjøpe mat i restauranten.

Fin beliggenhet ved elva, Ok sanitæranlegg (rent og pent!) og flott med lekeplass og muligheter for å låne «tråbiler» til ungene.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, moniithe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2019

Campingplassen ligger fint til og oppstillingsplasser for campingvogner og bobiler er ryddige og greie. Lekeplassen var mangelfull, manglet disser på stativet, og nedslitt ellers. Utleie av trøbiler var et pluss, populært. Sanitærhuset, dusjer og toalett trenger en oppgradering, men var rent og ryddig. Kjøkkenet var en skuffelse, og besto kun av en liten hybelkomfyr og en dobbel kokeplate. Hyggelig betjening som var serviceinnstilt og blide.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, Scenic398123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Flott campingplass lokalisert rett ved elva Rauma. Nydelige omgivelser. Trekker ned at betjening var lite service-innstilt, og til tider direkte sure(vaskepersonalet på toalettene samt unggutten i resepsjonen)
Anbefales allikevel.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Balance983
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser