Vi hadde bestilt et opphold her i august, på en av de store hyttene. Vi ble positivt overrasket da vi ankom, da hyttene både var større og bedre utrustet enn vi hadde sett for oss. Den hadde toalett/bad, 2 soverom med tilsammen 7 sengeplasser, kjøleskap og kokemuligheter. Hytta lå plassert helt inntil elva, noen minutters kjøretid fra Ålesund sentrum. Uteterassen var stor, men litt smal og lang. Nydelig utsikt mot fjell og elv.
Vi var ikke inne i sanitærbygget, men benyttet oss av kafeen i hovedbygget, og kanoer og diverse aktiviteter ble prøvd. Ikke den beste hamburgeren jeg har kjent, men greit å ha mulighet til å kjøpe seg litt mat og drikke på plassen. De hadde servering både inne og ute. Noen i følget kjøpte pizza, og den sa de var god.
Vi skulle gå Romsdalseggen, og det var fint at de kunne tilby skyss til startpunktet. Men må si at 200 per person var i høyeste laget, selv om man skulle passere en bom. Vi gikk Dronningstien tidligere i sommer, og der var transportprisen 145 per person, med omtrent samme avstand.
Det finnes en vik hvor man kan bade ut i fra, og der er det også en sittegruppe og en stor grill. Generelt sett må jeg si vi var fornøyde. Vi fikk den hjelpen vi trengte, hyttene var ok rengjort, og kvaliteten på innholdet i hyttene var også helt grei.