Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
      Property building
        1.7 km fra Åndalsnes Camping & Motell
        Se flere hoteller i Åndalsnes
        Anmeldt 24. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde bestilt et opphold her i august, på en av de store hyttene. Vi ble positivt overrasket da vi ankom, da hyttene både var større og bedre utrustet enn vi hadde sett for oss. Den hadde toalett/bad, 2 soverom med tilsammen 7 sengeplasser, kjøleskap og kokemuligheter. Hytta lå plassert helt inntil elva, noen minutters kjøretid fra Ålesund sentrum. Uteterassen var stor, men litt smal og lang. Nydelig utsikt mot fjell og elv.

Vi var ikke inne i sanitærbygget, men benyttet oss av kafeen i hovedbygget, og kanoer og diverse aktiviteter ble prøvd. Ikke den beste hamburgeren jeg har kjent, men greit å ha mulighet til å kjøpe seg litt mat og drikke på plassen. De hadde servering både inne og ute. Noen i følget kjøpte pizza, og den sa de var god.

Vi skulle gå Romsdalseggen, og det var fint at de kunne tilby skyss til startpunktet. Men må si at 200 per person var i høyeste laget, selv om man skulle passere en bom. Vi gikk Dronningstien tidligere i sommer, og der var transportprisen 145 per person, med omtrent samme avstand.

Det finnes en vik hvor man kan bade ut i fra, og der er det også en sittegruppe og en stor grill. Generelt sett må jeg si vi var fornøyde. Vi fikk den hjelpen vi trengte, hyttene var ok rengjort, og kvaliteten på innholdet i hyttene var også helt grei.

Dato for oppholdet: august 2020
        2  Takk, LineH79
        Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi overnattet 2 netter i telt. Området var kjempefint og hadde gode muligheter til å sette opp telt helt ved vannet. Også et pluss at de ansatte ordnet med transport til startpunktet på Romsdalseggen. Eneste som trekker ned her er litt utdatert sanitæranlegg. Jeg opplevde det som rent, men noe slitent. Hadde også vært behov hos noen flere toaletter, da det var kø flere ganger gjennom oppholdet.

Takk, marthenes
        Anmeldt 20. juli 2020

Et flott sted med nydelig utsikt til Romsdalseggen og Rampestreken. Masse å gjøre for barna og mange fine turmuligheter. En nydelig 9 hulls golfbane i gangavstand. Helt greie hytter med ok toalett og dusjmuligheter.

• Sovekvalitet
        Takk, Odd-Erik K
        Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Plassen så idyllisk ut da vi kom, og vi satte opp teltet mellom veien og elven. Da vi kom tilbake etter utflukt var det overfylt og tett-i-tett, teltene lå altfor tett (<3m). Fryktelig mye trafikkstøy hele natta, bilene i Åndalsnes har ikke eksospotte... Servicebygg/toalett og dusjer trenger oppgradering. Gikk tomt for varmtvann i dusjene. Lite serviceinnstilt personale. Positivt m kafé, åpen 16-21.
        Neste gang vi skal til Åndalsnes velger vi helt klart et annet sted.

1  Takk, BeAa30
        Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Enkle fasiliteter i leilighet, som har eget bad. Beliggenheten er fint utgangspunkt for både turer og fiske. Bademuligheter i elva Rauma som ligger helt inntil campingen. Ikke regn med høye badetemperaturer! Ca 1,5 km avstand til Åndalsnes sentrum.

Takk, 879sveinf