“God mat!”

Piccola Mama Rosa
Vurdert som nr. 9 av 13 Restauranter i Åndalsnes
Kjøkken: Italiensk
Anmeldt 13. juli 2020

Vi oppsøkte stedet en kveld etter å ha gått Romsdalseggen og det var både god mat og tilstrekkelige store porsjoner. Fyldig meny med godt utvalg. Vi satt ute på verandaen, noe som ble litt kaldt på kvelden.

2  Takk, John Erling M

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Her stemte alt. Hyggelig personale, rask servering og et velsmakende måltid i flotte omgivelser til en helt grei pris.

Takk, Mads-Yngvar F
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Deilig og kunne sitte ute på takterrassen, rent og pent rundt bordene. Bestilte Åndalsnes spesial pizza, var ikke mange minuttene det tok før det stod en rykende varm smakfull pizza foran oss. Passe størrelse for oss til lunsj med 2 voksne og 2 barn. Betjening tar opp bestilling, og serverer maten, du går selv inn å betaler, som fungerte supert. Om vi er på de trakter igjen tar vi gjerne en ny pizza.!

1  Takk, ElinS241
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Bra med mat for pengene :) kunne kanskje smakt litt mer, men absolutt bra sted å spise
Koselig lokale

Takk, andr_d747
Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Jeg spiste pasta med kyllingstrimler og fløtesaus men dette var skuffende. Pastaen var overkokt, jeg fant nesten ikke kyllingen og alt svømte saus. Så dette var ikke mer enn helt greit

2  Takk, 720s_lvia

Reisende som så på Piccola Mama Rosa, så også på

Har du vært i Piccola Mama Rosa? Del dine erfaringer!