“Fantastisk mat og rask service”
Anmeldelse av Piccola Mama Rosa

Piccola Mama Rosa
Vurdert som nr. 9 av 13 Restauranter i Åndalsnes
Kjøkken: Italiensk
Anmeldt 19. juli 2020

Basert på tidligere anmeldelser hadde vi ikke særlig store forventninger, men de motbeviste oss! Vi fikk rask betjening og ble vist til et bord. Like etter tok de bestilling på både mat og drikke. En meny med mye spennende, og mat som passer de fleste. Maten kom til bordet etter ca 20 minutter. Pizzaen smakte HELT nydelig, og bunnen var hjemmelaget og crispy. Anbefaler også kyllingkebab tallerken! Gode porsjoner som gjør deg mett. Jeg anbefaler denne restauranten dersom du besøker Åndalsnes eller er på gjennomreise!

2  Takk, Anders_Kvamme

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Travelt sted med kjempegod pizza og hyggelig betjening. God vin med bra priser og helt sentralt i Åndalsnes

Takk, 580karib
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Grei mat, men hjelper dessverre ikke når man må vente opptil 1,5 time på maten!

Her er det ikke servicen som er det viktigste for de, kun det å tjene penger virker det som.

Takk, TheNorwegianGirl
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Minimal service veikromat. Sultne etter en tur på Romsdalseggen var vi klar for en pizzabar. Etter lang venting kommer det store pizza med minimalt med ost. Sausen smakte rett fra glasset. Servitørene var aldri på tilbudssiden. Kan ikke anbefale gode venner å spise her.

Takk, jakobv72
Anmeldt 13. juli 2020

Vi oppsøkte stedet en kveld etter å ha gått Romsdalseggen og det var både god mat og tilstrekkelige store porsjoner. Fyldig meny med godt utvalg. Vi satt ute på verandaen, noe som ble litt kaldt på kvelden.

2  Takk, John Erling M

Reisende som så på Piccola Mama Rosa, så også på

Har du vært i Piccola Mama Rosa? Del dine erfaringer!