Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Det finnes andre alternativer på Åndalsnes ”
Anmeldelse av Piccola Mama Rosa

Piccola Mama Rosa
Vurdert som nr. 11 av 15 Restauranter i Åndalsnes
Kjøkken: Italiensk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Mange servitører, men han som tok imot oss virket ikke særlig hyggelig eller interessert i oss som kunder. Kun halvparten av bordene var i bruk, likevel ble gjestene trykket sammen i en klynge. Hva med Covid-19? Maten var ikke noe å rope hurra for. Biff skal ikke være som en skosåle. Styr unna. Vi kommer neppe tilbake.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, Svein S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (144)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 144 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Torsdag, og det var køer overalt i Åndalsnes for å spise ute. Vi valgte å stille oss i kø på denne, og angret ikke på det.

Etter 20 min venting i trappen, fikk vi raskt servering og maten var god. Både pasta og pizza var veldig godt.

Ikke no fin restaurant hvor folk pynter seg eller det er hvite duker på bordene. Dette er hverdagslig og greit.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, HegeNilsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Spiste ravioli (nydelig) og mixed kebabtallerken, noe som var helt fantastisk. Store og gode porsjoner. Servicen var god, på tross av mye folk!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, guron263
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021

Kjedelig og intetsigende mat, lang ventetid og lunkent vann uten isbiter. Virker som de baserer seg på turister og forbipasserende

Dato for besøk: juli 2021
Takk, robinbI2661OX
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

Dårlig service. Uinteressert kelnere. Dårlig mat. Mer interessert i å ta inn mest mulig folk en å ta vare på de kunde som allerede var inne

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 566vidark
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Piccola Mama Rosa, så også på

 

Har du vært i Piccola Mama Rosa? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.