“Anbefales”

Piccola Mama Rosa
Vurdert som nr. 9 av 13 Restauranter i Åndalsnes
Kjøkken: Italiensk
Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Veldig god mat, raskt levert (mindre enn 20min), fair pris, hyggelig vertskap, god atmosfære 😊 Mange besøkende, populært sted.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Maps01350110585

Anmeldt 9. juli 2022

Tror det var en av de få restaurantene i åndalsnes som faktisk kunne tilby allergifri mat for min del. De var flinke til å foreslå retter og behjelpelige. Anbefales å ta turen hit om man har allergier. Spesielt gluten.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Aliasnancy
Anmeldt 22. mai 2022 via mobile enheter

Maten var som forventet.
Spiste en hamburger med fries.
Godt kjøtt og friske grønnsaker.
God stemning.
La imidlertid merke til at stolene ble tørket av først, og deretter bordplate med samme klut. Så her er det mulig å gjøre forbedringer på renhold.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, 968odda
Anmeldt 4. januar 2022 via mobile enheter

Kjempegode pizzaer! Gåavstand til stasjonen på Åndalsnes og vi ankom med over 2 timer til togavgang, på 1 januar, da de fleste kafeer og restauranter er stengt. Her ble vi møtt av en blid servitør som reddet dagen for oss! Trivelige lokaler og pizzaer med tynn, sprø bunn og god parmaskinke, så dette var en veldig god opplevelse. Anbefales👍

Dato for besøk: januar 2022
Takk, ATraveller500
Anmeldt 7. september 2021 via mobile enheter

Bestilte pasta med fløtesaus , maten kom raskt og var god og rause porsjoner. Ble servert med veldig godt brød og hvitløksmør til.

Dato for besøk: september 2021
Takk, alfmagne

Reisende som så på Piccola Mama Rosa, så også på

Har du vært i Piccola Mama Rosa? Del dine erfaringer!