Se gjennom høydepunkter
Nydelige Romsdalen❤️

En av Norges vakreste fjellturer❤️ Bra eksponering for osssom kjenner på høydeskrekk, men fullt... les mer

Anmeldt 30. juli 2023
jannepanne80
Trondheim, Norge
via mobile enheter
Spektakulær fra start til slutt!

Fantastisk tur fra start til slutt! Vi fikk strålende sol, skyfri himmel og vindstille, det var... les mer

Anmeldt 18. juni 2023
Heidi H
Tangen, Norge
Les alle 221 anmeldelsene

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Åndalsnes
Anmeldt 22. juli 2020

Selv med relativt sterkt utviklet høydeskrekk var dette en fantastisk tur! God trening for vilje og hjertemuskel opp de første bakkene fra start, så skrekkblandet fryd over selve eggen. Noen steder var det virkelig skummelt, men mesteparten av turen gikk på bred nok kam til at det var helt OK. Tungt med 1.200 meter nedover på slutten, men utsikten fra trappene rundt Rampestreken var også mektig.

Takk, SmilyBergen
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde en fantastisk tur over Romsdalseggen. Turen vår tok ca 6,5 timer totalt, inkludert mange pauser og ut på Rampestreken. Det var generelt lite folk over eggen, men når vi kom til Rampestreken sto vi ca. 30 min i kø for å komme ut. Det tyngste med turen er de siste høydemeterne ned fra Rampestreken til Åndalsnes. Her er det bratt nedstigning for slitne bein :-)

Takk, marthenes
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Hadde en nydelig tur over fjellet med perfekt vær. Etter en bratt start måtte vi skifte til en lettere bekledning, så ikke vits å starte turen godt kledd. Men etter hvert man kommer oppover fjellet er det godt p kunne kle på seg igjen når de flatere partinene kommer.

Fantastiske scener venter på toppen. Dette var en ubeskrivelig flott tur som anbefales på det sterkeste!

Turen gikk raskere en antatt, og tok noen korte puser med litt drikke og bananer/nøtter. Viktig med nok vann!

På vei ned rampestreken var det mye folk og trafikk, så går noe tregt nedover.

Takk, sivertuhr
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

En tur som har det meste! Oppover, nedover, utsikt, spenning, enkelte partier er veldig luftig, en veldig fin tur. Parkerte bilen i sentrum av Åndalsnes, tok buss til utgangspunktet. Vi gikk i regn, snø, tåke, litt sol, ikke noe typisk sommervêr, men det ble en fin tur allikevel. Anbefales!

Takk, gunnvigrer
Anmeldt 7. juli 2020

Den beste fjellturen jeg har hatt i Norge. Godt tilrettelagt og fenomenal utsikt. Kombinasjon av at det er bratt på begge sider deler av løypen, men samtidig trygt. Adrenalinkick. Anbefales på det sterkeste

Takk, larshK4623PT