“Sånn skal det gjøres!”

Sødahlhuset
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Åndalsnes
Kjøkken: Norsk
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Åndalsnes gir førsteinntrykk av å være en sånn typisk norsk småby som for tiden sliter med å fylle butikklokalene i sentrumsgatene. Litt sørgelig tomt. Da trengs nytt liv med nye ideer - nettopp som i stedets gamle fotograf - og rammeverksted Sødahl. Første plusspoeng for å beholde navnet og fortelle meg historien! Ta gjerne frem noen bilder fra tider da det var mange nok som gikk til fotografen til at man kunne holde seg med et Sødahl-hus.
Andre plusspoeng for profilen som utsalg for lokal brukskunst og snadder som sjokolade, lokal ost og lokalt brygg - og økologisk selvsagt. Det støtter ambisjonene til stedet om å være tindehovedstaden, dvs henvende seg til et publikum som krever slikt. Da passer det også med interiør med gjenbrukspreg, dog stilig og med kvalitet.
Og tredje plusspoeng til maten som følger opp: veldig god burger med lokalt økologisk kjøtt og bær fra fjellet, i hjemmebakt fersk økologisk brød, frisk salat med lokal kraftkar-ost, deilig stekt lokal potet osv - alt presentert i rett stil. Og vegan-alternativer som naturlig del av menyen.
Fjerde pluss hadde sikkert kommet om jeg var der en dag med fullt trøkk og livemusikk som de har iblant. Jeg kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: november 2018
Takk, 899daga

Anmeldt 21. september 2018 via mobile enheter

Stoppet i Åndalsnes på vår rundtur i Romsdal. Først en kjapp tur innom Romsdalsmartnan, så spurte vi om veien til spisestedet for burger og ost. Skuffet ble vi ikke, burger med blåbær og tyttebær er ikke hverdagskost, selv for en gastronomisk nordmøring. Maten var utmerket og stedet anbefales både for mat og atmosfære.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, bengtge
Anmeldt 5. september 2018 via mobile enheter

Koslig liten spiseplass i Åndalsnes sentrum. Spiste fantastisk god hvit pizza! Drar gjerne tilbake og tester resten av menyen👍🏼

Dato for besøk: september 2018
Takk, janncke
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Nydelig sted, kortreist og veldig snakfull mat, som vi inntok i en lekker liten bakgård. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Tor M
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

En hyggelig kafé med avslappet atmosfære og god mat. Vi spiste burger med kraftkar og en hvit pizza med kraftkar, spekeskinke og pære. Pizzaen var kjempegod, men burgeren skuffet litt, den var litt kjedelig på smak.

Stedet er tilrettelagt for de minste med barnestoler og en kasse med leker på gulvet. Tommel opp for det.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Solk

Reisende som så på Sødahlhuset, så også på

Har du vært i Sødahlhuset? Del dine erfaringer!