Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Åndalsnes
Publiser
Innboks
Søk

“Enkelt og smakfullt”
Anmeldelse av Sødahlhuset

Sødahlhuset
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Åndalsnes
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 4 - USD 27
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. september 2019

Her får du enkle, og utrolig smakfulle retter. I tillegg kan du kjøpe med deg en delikatesse hjem til helgen. Hyggelig atmosfære, og trivelig betjening.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, kirstih180
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (223)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 223 anmeldelser

Anmeldt 19. august 2019

Vi, et par i 60-årene, stoppet på Åndalsnes for en lunsj. På Sødahlhuset opplevde vi en unik atmosfære, deilig mat og hyggelig og imøtekommende betjening! Vi garanterer at vi kommer tilbake ofte.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Randi B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2019 via mobile enheter

Lokal mat av de beste råvarer. ja kanskje ikke den billigste plassen for en burger, men når en får en slik matopplevelse så er den bare verdt det!

Dato for besøk: august 2019
Takk, 7vegardm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2019 via mobile enheter

Fantastisk god mat, med veldig gode råvarer, og en «ekstra vri». Veldig kult sted, med en liten oase av en uteservering☀️I tillegg god service av blide servitører!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, carolaisen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2019 via mobile enheter

Litt utom sentrum, men i grei gangavstand ligger Åndalsnes kanskje koseligste café. Gode (selvproduserte) kaker og mat, og god kaffe. Glutenfrie og diverse sertifiserte alternativer til de ellers vanlige og dominerende leskedrikker mv. Koselig stemning og smart gjenbruksinnredning i tidligere fotograf/butikk-lokale. Kort vei fra hotellet rett ovenfor om du blir lei av lobbykaffen der.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 81bj_rn_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sødahlhuset, så også på

 
Åndalsnes, Rauma
 

Har du vært i Sødahlhuset? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din