“Nydelig matopplevelse!”

Sødahlhuset
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Åndalsnes
Kjøkken: Norsk
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Jeg stakk innom etter lang fjelltur og fant mest sjarmerende og koselig sted å spise! Gå gjerne til bakgården! Maten var like god og topp stemning

1  Takk, 614sapira

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Man blir litt paff når en kommer inn. Enkle stoler og bord, og litt butikkaktig.
Når man får satt seg ned og lar alle inntrykk sette seg - blir det en egen atmosfære.
Ingen stoler er like, og det er ingen kopper heller.
Maten var nydelig. En barnepizza med god tomatsmak, og kraftburger servert med overraskende positivt tilbehør.
Kaffen og kaken til dessert var også helt fantastisk.
Anbefales. 😊

1  Takk, RuneLie
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Sjarmerende og hyggelig sted som absolutt er verdt et besøk. Spiste en kjempegod sommersalat. Kul retrostil og en liten intim bakgårdshage.

1  Takk, 396olemagnuss
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Kraftkarburgeren hos Sødahlhuset er den beste burgeren som finnes. Veldig godt brød, deilig mango og avokado og selvfølgelig osten! Like god både som vegetar og med kjøtt. Koselig lokale, nydelig bakgård og topp personale.

1  Takk, hildecv
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte Kraftkar-burger med poteter og salat til. Nydeleg grovt heimebaka burgerbrød,salat med mellom anna bringebær og blåbær,burger med blåmuggost,mango og avokado. Vi drakk kombucha med mangosmak til-og det var ein nydeleg kombinasjon. Fint opphald på Åndalsnes-vi kjem tilbake om ikkje anna for å ete på Sødahl-huset! (Beste burgertallerken eg har ete).

Takk, Marit S

Reisende som så på Sødahlhuset, så også på

Har du vært i Sødahlhuset? Del dine erfaringer!