Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig pizza med hvit bunn,”
Anmeldelse av Sødahlhuset

Sødahlhuset
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Åndalsnes
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 4 - USD 29
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. august 2020 via mobile enheter

Nydelig pizza med hvit bunn, spekeskinke og pære! Perfekt sted å avslutte Romsdalseggen turen. Ta et glass vin. Eller kaffe. God kake eller litt mat.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 2_0_2_0Annette
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (269)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2024 av 269 anmeldelser

Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Her er det alltid god, hjemmelaget mat! Jeg anbefaler både pizza, burger, suppe og det de har av påsmurt og kaker. I tillegg har de verdens beste kaffe med en hemmelig ingrediens som gjør den søt og frisk! Sødahlshuset er ei lita perle i Romsdalen, og i tillegg til å være et koselig spisested så har de også utsalg av mat, godis, bilder og kunst ++.
Ta deg en tur og bli begeistret! Fjellturen blir komplett med en avslutning her

Dato for besøk: august 2020
Takk, elinlab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Sjarmerende cafe med herlig atmosfære vi satt i den trivelige bakhagen og fikk servert nydelig hjemmelaget pizza, anbefales!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Karianne123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sodahlhuset, Daglig leder på Sødahlhuset, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2020

Tusen takk for besøket, så kjekt at det falt i smak! :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Dårlig opplevelse denne gangen. Sist vi var her, hadde vi en fin opplevelse, denne gangen fikk et heilt annet inntrykk. Unge jenter som ikke visste hva de hadde av vin, utrolig sein servering! Ikke positivt

Dato for besøk: september 2019
Takk, ElisabethMartinussen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sodahlhuset, Daglig leder på Sødahlhuset, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2020

Vi beklager at dette ikke ble som forventet, vi skal følge opp dette med bedre opplæring. Håper dere likevel vil komme igjen. Vi gir dere gjerne gratis kaffe og kake om dere kommer igjen, og beklager veldig at servicen ikke var bra nok.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Deilig med et ordentlig måltid etter å ha besteget Romsdalseggen. Restauranten ligger kun minutter fra parkeringsplassen.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, MartheMN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sødahlhuset, så også på

 

Har du vært i Sødahlhuset? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din