Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Topp service og god mat!”
Anmeldelse av Woldstad Gard

Woldstad Gard
Vurdert som nr. 3 av 16 Restauranter i Åndalsnes
Prisklasse: USD 23 - USD 70
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Store grupper
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Stemningsfullt gardsmiljø med selskapslokaler. På bestilling tar imot grupper på fra 10 til 80 personer. Feiring av familiebegivenheter og selskapligheter for firma og organisasjoner
Anmeldt 21. juli 2020

Trivelige lokaler i ombygd låve. Veldig bra service gjennom hele oppholdet. God mat og store porsjoner. Anbefales

Dato for besøk: juli 2020
Takk, O8759ZIrobinb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (34)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 34 anmeldelser

Anmeldt 6. mars 2020 via mobile enheter

Takk for topp service, nydelig mat i hjemlig atmosfære da jeg feiret min 70 års dag med familie og gode venner. Vi anbefaler Woldstad Gard på det varmeste.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 202ingebj_rge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2019 via mobile enheter

For et nydelig sted! Både inne og ute! Spisesal i fjøsen, butikk i stallen, kjøkken i grisefjøsen, Hc-toalett der hønene har vore og WC der den gamle toseters utedoen ein gong var. Vi var 55 personer på busstur frå Herøy på dagstur til Isfjorden. Her fekk vi fantastisk middag, kaffi og dessert. Deilig Viltgryte tilberedt av verten sjølv, karamellpuddingen var også nydelig - vart nesten for mett. Guttorm og Gudrun er supre mennesker som tok så vel i mot oss! Så fekk vi kjekt foredrag om konfeksjonsindustrien i Isfjorden.
No skal vi på hagevandring i fint vêr.
Dette stedet kan vi virkelig anbefale‼️‼️

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Anlaug2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gudrun W, Eier på Woldstad Gard, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juni 2019

Tusen takk for gode ord, og for et hyggelig besøk! Hjertelig velkommen tilbake alle sammen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. desember 2018 via mobile enheter

Vi har feiret hos dem ved et par anledninger. Man får garantert en fantastisk opplevelse- hyggelige verter, trivelige omgivelser, nydelig mat. TUSEN TAKK!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Elena M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gudrun W, Eier på Woldstad Gard, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2018

Tusen hjertelig takk for gode ord, og for at dere velger å komme til oss! Velkommen tilbake ved neste anledning!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2017

God mat, flotte lokaler og profesjonelt vertskap. Jeg var toastmaster i et bryllup her, og er nå full av beundring for både stedet og vertskapet. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, BjarteS3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gudrun W, Eier på Woldstad Gard, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2017

Tusen hjertelig takk for gode ord! Det var en stor glede å stelle i stand bryllup til denne flotte gjengen! Velkommen tilbake ved en annen anledning!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Woldstad Gard, så også på

 

Har du vært i Woldstad Gard? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din