Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God og spesiell resturant i gårdsmiljø”
Anmeldelse av Woldstad Gard

Woldstad Gard
Vurdert som nr. 3 av 15 Restauranter i Åndalsnes
Prisklasse: USD 21 - USD 63
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Store grupper
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Stemningsfullt gardsmiljø med selskapslokaler. På bestilling tar imot grupper på fra 10 til 80 personer. Feiring av familiebegivenheter og selskapligheter for firma og organisasjoner
Anmeldt 10. august 2021 via mobile enheter

Vi bestilte bord og tiltross for at det egentlig var stengt denne mandagen ble vi ønsket hjertlig velkommen.Vi ble møtt av en stor snill fårehund som viste oss vei.På tunet gikk noen høner og ender.Gudrun og Guttorm var et usedvanlig hyggelig vertskap.Blide,artige å snakke med og veldig serviceinnstilt.De har lagt om gårdsdriften til resturant og selskapslokaler.Alt var gjort på en intim og spesiell måte.Vi satte oss i resturanten orangeriet.Der fikk vi servert ferskt brød med den beste aiolien vi har smakt,pikant gulrotsuppe med diverse godsaker i,pannestekt steinbittfilet med gårdens grønnsaker og hjemmeplukkede bær med is og pikekyss.Vi ble mette og godt var alt.Kortreist mat.Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, HHBNorge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (34)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 34 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

For et utrolig koselig sted å spise en bedre middag på, fantastisk atmosfære, nydelig mat og veldig hyggelig vertskap.
Kan anbefale på det varmeste

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 929tover
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

For en overraskelse! Fantastisk atmosfære, kjempehyggelig vertskap, super servise. Maten var helt nydelig, Tusen takk for en fantastisk opplevelse
LivFr

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, LivF102
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2020

Trivelige lokaler i ombygd låve. Veldig bra service gjennom hele oppholdet. God mat og store porsjoner. Anbefales

Dato for besøk: juli 2020
Takk, O8759ZIrobinb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. mars 2020 via mobile enheter

Takk for topp service, nydelig mat i hjemlig atmosfære da jeg feiret min 70 års dag med familie og gode venner. Vi anbefaler Woldstad Gard på det varmeste.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 202ingebj_rge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Woldstad Gard, så også på

 

Har du vært i Woldstad Gard? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.