Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
eDreams
USD 153
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (261)
Filtrer anmeldelser
261 resultater
Vurdering fra reisende
66
120
57
9
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
66
120
57
9
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 261 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

En fantastisk mottagelse, god informasjon og vennlige råd ble vi møtt med! Rommet var topp!!! Alt tilfredsstiller våre ønsker om et flott opphold! Restauranten leverte også i øverste sjikt❤️Fantstisk service og nydelig mat.. Dette er ferie i toppklasse!!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Maryblue50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Booket bord for middag, uten å bo på hotellet. Fantastisk mat for både voksne og ungdommene. Koselig hotell og imøtekommende smil av de ansatte. Lun atmosfære i restauranten uten mye støy. Anbefales!!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, lillbeates
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Veldig fine rom. Super frokost PG god restaurant. Helt sentralt i Andalsnes med god utsikt til alle kanter. Fjor og fjell. Tilrettelagt for turer og opplevelser og fantastisk hyggelig og imøtekommende personale. Anbefales på det varmeste

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 580karib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Besøkte hotellet en natt, da vi skulle gå Romsdalseggen. Perfekt beliggenhet, nydelig mat, god service, hyggelige betjening, pene rom. Kort oppsummert, en veldig fin hotellopplevelse i Åndalsnes, med en fantastisk tur over fjellet, med transport fra hotellet. Prøvde å få en natt til, men det strømmet inn med telefoner og andre som og stod i kø for å booke rom. Og skjønner godt at folk velger dette stedet:)

Takk for et flott opphold!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, sivertuhr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde på dette hotellet en natt. Betjeningen og servicen var tipp topp. Rommet var helt enkelt, rent og pent og passelig for ett kort opphold. Maten i restauranten var super, og servicen var god. Normale priser for en restaurant.
Frokosten var veldig bra mtp korona. Ble litt lenge og vente i kø da det var en bak disken som skulle servere alt.
Alt i alt ett bra opphold, kommer tilbake senere med lengere opphold

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, MaritaSN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser