Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 161
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 19.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 161
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 20.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Priceline
USD 158
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 19.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.comUSD 161
TravelocityUSD 161
eDreamsUSD 161
Se alle 11 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (279)
Filtrer anmeldelser
279 resultater
Vurdering fra reisende
71
125
62
11
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
71
125
62
11
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 279 anmeldelser
Anmeldt 8. august 2021

Vi var på gjennomreise og bodde en natt på hotellet. Det var rimelig fullt og vi fikk ikke bord i restauranten. Måtte derfor finne et annet spisested i nærheten for å spise middag. Helt greit fir oss, og vi var svært fornøyd med maten der. Hotellet tok bra betalt for rom og frokost, kr 1995 for en overnatting. Har fått like bra eller bedre standard til langt rimeligere pris flere ganger det siste året.

Dato for oppholdet: august 2021
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, stimo2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Veldig bra frokost og kjempehyggelig og romslig resepsjonsområde! De ansatte var serviceinnstilte og hyggelige. Rommene var dessverre ikke mer enn sånn passe og sengene altfor myke, men det var rent og ryddig overalt! Men et hotell vi absolutt vil vurdere å bruke igjen!

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, kristinw608
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Familie på fem bodde her en natt fordelt på to rom. Hyggelig betjening, fine og rene rom, god frokost og perfekt lokasjon for både sentrumstur og tur til Nesaksla/Rampestreken. Spiste også middag i restauranten. Enkel meny, men god mat og alle var fornøyde. Anbefales!

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, ErlendB774
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2021 via mobile enheter

Rom 417. Flott beliggenhet og utsikt på rom mot sentrum. Dårlig og lav standard på bad, med kloakklukt, gamle baderomsmøbler, flisene på vegg i dusj ved gulv, huff… Rommet forøvrig, helt ok. Gode senger.
Betjening, - stressa og altfor lite folk. En i resepsjonen som stort sett tok telefoner og jobbet i baren samtidig. Vi var dessverre heller ikke så begeistret for and (seig og måtte sende ut) hamburger ikke i vår smak. Dessverre..

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Lizzy264
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. september 2020 via mobile enheter

Vi overnattet to netter på hotellet, og fikk dessverre ett rom første natta som luktet intens parfyme. Samme hvor mye vi luftet så satt lukta i rommet. Fikk ikke nytt rom før dagen etterpå, men når vi fikk det så ble oppholdet tipptopp.
Ligger veldig sentralt og har fin utsikt.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Hege K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser