scandinaver
    4.5 km fra Grand Hotel - By Classic Norway Hotels
      7.4 km fra Grand Hotel - By Classic Norway Hotels
      Se flere hoteller i Åndalsnes
      Anmeldt 10. juli 2022 via mobile enheter

Vi fikk et flott hjørnerom med balkong. Utsikt mot gondolen. Kjempegod frokost og god service. Godt utgangspunkt for turer. Vi gikk fra hotellet til Rampestreken- anbefales.
      Litt få parkeringsplasser, og dårlig oppmerket. Så finner du en plass er det bare å holde på den.

Dato for oppholdet: juni 2022
      Takk, StavangerStina
      Anmeldt 20. juni 2022 via mobile enheter

Overpriset lite rom, ikke kjøleskap på rommet. Vasken på badet var så liten så liten at 0,7 liters vannflaske ikke kunne fylles der.

Dårlig frokost med eggerøre av pulver og bacon som var stekt fullstendig ihjel.
      Godt brød.

Hyggelig betjening i resepsjonen og bar. Renhold var bra.
      Pluss for gratis parkering.

Dato for oppholdet: juni 2022
      Takk, eholst
      Anmeldt 22. mai 2022 via mobile enheter

Enkelt hotell.
      Personalet er ikke spesielt hjertelig, dette skyldes vel at det er et typisk turisthotell med mange utenlandske besøkende.
      Rommet vi fikk var trangt men rent.
      Frokosten er enkel men smakfull.
      Vi testet ikke restauranter da den var fullbooket.

Dato for oppholdet: mai 2022
      Takk, 968odda
      Anmeldt 22. august 2021 via mobile enheter

Grei mottakelse i resepsjonen. Flott og tiltalende hotellrom, med nydelig fjellutsikt. Pluss for kaffemaskin på rommet, og minus for teppebelagte gulv. Deilig frokostbuffet, men her kunne de gjerne funnet en annen plassering av asjettene, så man slapp å stille seg i brødkøen for å få tak i en asjett.
      Kjempepluss for utsjekk kl 12!

Dato for oppholdet: juli 2021
      1  Takk, Hellebor
      Anmeldt 8. august 2021

Vi var på gjennomreise og bodde en natt på hotellet. Det var rimelig fullt og vi fikk ikke bord i restauranten. Måtte derfor finne et annet spisested i nærheten for å spise middag. Helt greit fir oss, og vi var svært fornøyd med maten der. Hotellet tok bra betalt for rom og frokost, kr 1995 for en overnatting. Har fått like bra eller bedre standard til langt rimeligere pris flere ganger det siste året.

Dato for oppholdet: august 2021
      1  Takk, stimo2017