Marianne N
        10.7 km fra Rosvang Gaard
        11.1 km fra Rosvang Gaard
        Se flere hoteller i Åndalsnes
        Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Fantstisk beliggenhet. Utsikten er utrolig. Gode rom, deilig middag, svært god frokost og hyggelig vertskap. Mer kan man ikke ønske seg på Norgesferie😎. Anbefaler dette stede til alle som tar en rundtur på Nordvestlandet.

1  Takk, annemargrethel_13
        Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Et svært trivelig lite hotell med gode rom og gode måltider. Gode senger og fantastiske omgivelser. To trivelige menn, Albert og Otto, har gjort det til en livsstil å drive dette flotte overnattingsstedet.

1  Takk, Cosmopolitan538678
        Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Nytt og flott hotell, som drives av to skjønne mennesker, Otto og Albert. Utsikten fra hotell og restaurant er som ett eneste stort maleri! Rommene har fin størrelse, med gode senger😃 Frokost og middag, veldig bra. Vi var der i forbindelse med tur over Romsdalseggen. Vi kommer gjerne igjen!

Takk, gunnvigrer
        Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk opplevelse. Flott sted med god mat og ypperlig service. Vi gikk romsdalseggen, en spektakulær fjelltur med utsikt over romsdalen og Åndalsnes. Hotellet drives av to hyggelige menn som gjerne forteller en historie eller to.

Takk, moloberg
        Anmeldt 6. juli 2020

Drømmebryllupet vårt på et slott i Sverige gikk i vasken pga. COVID-19, på leting etter en plan B kom vi over Rosvang Gaard. Rosvang svarte raskt, og kunne ta imot en mindre forsamling bestående av totalt 14 personer fra torsdag til søndag en helg i juni.

Ved ankomst var det første vi så den majestetiske utsikten. Beliggenheten er bortimot perfekt og maten var helt strålende. Eierne, Albert og Otto, sørget for å alltid yte det lille ekstra. Dette gjorde at vi fikk en bryllupshelg som overgikk alle våre forventninger. Vi gleder oss allerede til å komme tilbake på et senere tidspunkt, og kan på det varmeste anbefale Rosvang Gaard til alle som ønsker vakker natur kombinert med fantastisk kundeservice.

Dato for oppholdet: juni 2020
        Takk, charlotteb875