Albert og Otto har virkelig skapt et flott sted en halv time unna Åndalsnes. Høy standard på alt, rom, mat og service. Hadde det vært mulig, ville vi ha gitt flere stjerner, kommer garantert tilbake
USD 68

Vis tilbud
Gratis avbestilling
Rosvang gård var en flott opplevelse. En vakker veholdt gård i idylliske omgivelser utenfor Åndalsnes og Molde. Få rom, rolige omgivelser laget en hjemmekoslig atmosfære. Vakre rom med utsikt over fjorden. Kjempegode senger, delikat nytt bad.
Vertskapet, Otto og Albert gjorde oppholdet vårt til noe ekstra. Hjelpsomme og oppmerksomme og alltid der for oss.
Vi kommer igjen og anbefaller stedet varmt.
Hilsen Christian og Marianne m familie
Fantstisk beliggenhet. Utsikten er utrolig. Gode rom, deilig middag, svært god frokost og hyggelig vertskap. Mer kan man ikke ønske seg på Norgesferie. Anbefaler dette stede til alle som tar en rundtur på Nordvestlandet.
Et svært trivelig lite hotell med gode rom og gode måltider. Gode senger og fantastiske omgivelser. To trivelige menn, Albert og Otto, har gjort det til en livsstil å drive dette flotte overnattingsstedet.
Nytt og flott hotell, som drives av to skjønne mennesker, Otto og Albert. Utsikten fra hotell og restaurant er som ett eneste stort maleri! Rommene har fin størrelse, med gode senger Frokost og middag, veldig bra. Vi var der i forbindelse med tur over Romsdalseggen. Vi kommer gjerne igjen!
Helt fantastisk opplevelse. Flott sted med god mat og ypperlig service. Vi gikk romsdalseggen, en spektakulær fjelltur med utsikt over romsdalen og Åndalsnes. Hotellet drives av to hyggelige menn som gjerne forteller en historie eller to.