Eivind Ø
      10.7 km fra Rosvang Gaard
      11.1 km fra Rosvang Gaard
      Se flere hoteller i Åndalsnes
      Anmeldt 2. oktober 2022 via mobile enheter

En magisk kveld, nydelig mat laget og servert av et dedikert og serviceinnstilt vertskap. Vi var 16 stykker som fikk servert en kveld med en 3 retter med tilhørende viner som bare var helt fantastisk. En plass vi håper å få komme tilbake til. Anbefales på det sterkeste

Dato for oppholdet: oktober 2022
      Takk, Geir Prytz H
      Anmeldt 3. august 2022 via mobile enheter

For et sted! Og for et vertskap!! Vi hadde et altfor kort opphold i pinsen, men fikk en storartet opplevelse fra ankomst til avreise. Luksuriøst rom, smakfullt og med meget komfortabel seng. Vakker utsikt både fra rommet, fellesrom og ikke minst fra restauranten. Når man i tillegg får nydelig middag, overdådig frokost med lokalprodusert mat så er det bare det vennlige vertskapet som klarer å toppe opplevelsen ytterligere!
      Vi kommer garantert tilbake!

Dato for oppholdet: juni 2022
      Takk, Rune H
      Anmeldt 17. juli 2022

Vertskapet på Rosvang Gaard, Albert og Otto, finner du ikke maken til noe sted.
      Så blide, imøtekommende, kunnskapsrike, morsomme og stemningsskapende!
      Store gode rom av høy standard og med herlige senger. I tillegg var det flere stuer vi kunne oppholde oss i.
      Herlig frokost med hjemmelagede delikatesser.
      Kort vei til Åfarnes fergeleie. Også kort vei til Molde

Dato for oppholdet: juli 2022
      Takk, G1632AJkarib
      Anmeldt 17. juli 2022

En meget god mottakelse av et uvanlig hyggelig vertskap. Rent, ryddig, og ordentlig hjemmekoselig med tilgang til egen stue/TV-stue. Service og hjelpsomhet vi knapt har sett maken til, gjorde oppholdet til en opplevelse. Frokostbuffe og middag var en glede i seg selv, hvor vertskapet åpenbart la sin sjel i at det som ble servert skulle være perfekt - og det var det.

Dato for oppholdet: juli 2022
      Takk, hako238
      Anmeldt 23. september 2021

Rosvang Gaard er absolutt et besøk verdt. Vi var en gruppe på ni godt voksne personer, som ikke kan få fullrost stedet nok. Rommene var store, plettfrie og med gedigen sjøutsikt. Sengen var som en drøm. Wonderland laget i Åndalsnes og dermed kortreist. Kortreist var også all den nydelige maten som de serverte. Vinene derimot var vellagrede og kom fra sydlige strøk. Vertskapet, Albert og Otto, sørget for en hyggelig stemning og pleide oss med lekre og velsmakende retter til middagene samt serverte deilige og næringsrike frokoster. På dette stedet blir gjestene ivaretatt på den best tenkelige måte.

Romtips: Flott utsikt, veldig bra lydisolering
      Dato for oppholdet: september 2021
      Takk, knutschr_dera2021