Thomas Klaesson
1.8 km fra Maison Du Midi
5.4 km fra Maison Du Midi
Se flere hoteller i Lorgues
Anmeldt 18. juli 2020

Dette var en forferdelig opplevelse. Det første som i det hele tatt hendte var at eieren skulle passe på baggasjen, og den ble stjålet momentant. Ble litt frem og tilbake med Gendarmeri om å sjekke hva som har skjedd. Eieren tok ikke initiativ i det hele tatt. Sikkerhetskameraet ble tilfeldigvis ute av drift grunnet hærverk et par timer før ifølge Gendarmeri. De advarte også om beliggenheten, og sa det var mye kriminalitet.

Vi fikk heller ikke lov til å bruke hovedinngangen. Eieren påla oss å måtte gå gjennom en mørk bakgate for å komme inn. Planen var å være der 1,5 uker, men etter bare 3 dager begynte eieren å kjefte på oss om å dra, selv om alt var forhåndsbetalt. Vi prøvde å holde oss rolig, men det var veldig vulgært ordbruk fra eieren. Nå har vi forlatt, og har tapt 10000 kroner på reservasjon, og uerstattelig baggasje.

Anbefaler ingen å booke her!

2  Takk, Frlave
Anmeldt 23. juni 2018

Vi, et voksent par i 40 årene, bodde på Maison Du Midi i mai 2018. Fantastisk bygg, nydelige rom, og deilig sengetøy. Oppvartningen var ypperlig, med vin med noe til, ved ankomst, og god frokost begge morgener vi var der. Vertskapet var trivelig, og avslappet. Kan virkelig anbefales.

Dato for oppholdet: mai 2018
1  Takk, Åse N
Jette M, Ejer på Maison Du Midi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juni 2018

Tak for Jeres støtte, det værdsættes rigtig meget
Håber vi ses igen

Anmeldt 21. juni 2017

Når du sitter i hagen og på rommet, følte jeg noen ganger at jeg var 200 år tilbake i tiden. Book her folkens, dette er ferie. Kjempe god frokost. 100 meter fra stedet ligger hoved gata med masse gode resturanter og barer. Øl og vin kunne man få for en billig penge på stedet. Meget hyggelig vertskap. Hilsen Unni og Bjørn.

Dato for oppholdet: juni 2017
Takk, Bjørn A
Anmeldt 31. mai 2015 via mobile enheter

Vi fikk en fantastisk hyggelig mottakelse med et glass vin, ost og skinke i en like hyggelig hage.
Store, lyse rom, stille og fredelig. Vertskapet stilte med en deilig frokost og ellers en svært behagelig service.
Hit kommer vi gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: mai 2015
Takk, 702terjel
Anmeldt 29. mars 2013

Vi bodde på Maison Du Midi med omkring 20 andre fra SK Rye første del av påsken. Vi var der på treningssamling. Hotellet er i en flere hundre år gammel bygning. Rommene og omgivelsene er fine. Bra med fellesarealer ute og inne. Trivelig vertskap og svært god mat.

Med i overkant av 20 syklister som kommer hjem samtidig fra trening ble det en utfordring med varmtvannskapasiteten. Det er også litt lytt i de gamle bygningene, men etter lange dager på sykkelen, sovnet alle raskt ;-) Det er gratis wifi på hotellet, men med 20 ungdommer som hver har både telefon og PC som skal på nett, brøt dette sammen.

Hyggelig hage og gode muligheter til å parkere sykkelen.

Dato for oppholdet: mars 2013
  • Reisetype: Reiste med venner