Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, men dyrt”
Anmeldelse av Hard Rock Cafe Koh Samui

Hard Rock Cafe Koh Samui
Vurdert som nr. 48 av 269 Restauranter i Chaweng
Prisklasse: USD 8 - USD 52
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. juli 2018

Kult sted, litt for høy musikk som gjorde det vanskelig å holde en normal samtale. Maten var god, men altfor dyrt (norske priser). De skal ha ros for rask servering.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Monica L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Matty c, General Manager på Hard Rock Cafe Koh Samui, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2018
Google-oversetting

Hi Monica,

Thank you for your visit and review of Hard Rock Cafe,

Sorry you found the music too loud. Being Hard Rock our volume is slightly higher than normal back ground music, We can lower or adjust where you are seating if you find it too loud for your next visit.

Our pricing is Higher due to being an island location and serving premium products

Hope to see you back again

Matt
GM

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (581)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 581 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Vi har en gruppe på 7, og overraskende fikk nesten alle maten servert likt og alle fikk det de bestilte!
Det er dyrere her enn ellers på øya, men sånn er det...
Been there here, done that!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, David J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Matty c, General Manager på Hard Rock Cafe Koh Samui, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2018
Google-oversetting

Hi David,

Thank you for your visit and review of Hard Rock Cafe, Sorry you found us a bit expensive, But as you mentioned we are located on an island so we have higher costs to provide the food we serve.

Matt
GM

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2018 via mobile enheter

Her har de ikke klart å lære opp de ansatte like bra som de andre stedene. Det er store mangler på kunnskap om mat og spesielt når det gjelder Allergier, noe som kan skape farlige situasjoner her.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, oddkristerf2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DavidReilly78, General Manager på Hard Rock Cafe Koh Samui, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2018
Google-oversetting

Dear Tripadvisor Member,
thank you for taking the time to share with us your feedback. We appreciate your feedback on our team training and acknowledge that there was a misunderstanding in your order. We can assure you, the team in Hard Rock Cafe Koh Samui receive the same training as any other cafe, in regards to food allergies, and the training is delivered by an exceptional trainer. We do apologise for the situation, and we hope to see you again soon, for another entertaining evening and great meal for you and your whole family.


Best Regards
David Reilly
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2017

Hyggelig plass, flott bar. Grei service men altfor dyrt. Hit går vi desverre ikke mer. Det er voldsomt overpriset.

Dato for besøk: juni 2017
Takk, Jan Ove B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DavidReilly78, General Manager på Hard Rock Cafe Koh Samui, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2017
Google-oversetting

Dear Jan Ove B,
thank you for taking the time to provide us with the feedback of your experience here at Hard Rock Cafe Koh Samui.
We acknowledge that our prices are higher than the local market, however, are no more so than any other international franchise in Koh Samui.
We appreciate that you rated the other elements of your experience with us, nicely, so hope that our amazing service, rocking band and awesome food and cocktails made the experience worth your time!

Rocking Regards
David Reilly
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2017 via mobile enheter

Meget Skuffende etter besøket på Hard Rock Cafe Samui.
Kanskje derfor det var veldig lite gjester der.
Maten
Potatoe skin
Smakløst
Mac and cheese
Smakløst å en meget tørr kylling
Veldig dyr restaurant

Dato for besøk: juni 2017
Takk, Ketil J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DavidReilly78, General Manager på Hard Rock Cafe Koh Samui, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juni 2017
Google-oversetting

Dear kjo75,
thank you for taking the time to provide your feedback to us. We are very sorry to learn that you did not have an amazing experience, and that we failed to live up to your expectations. Corrective actions will be taken immediately in regards to your food feedback, as this is absolutely unacceptable, and we apologize profusely for such a poor experience. Please drop us an email or message from our website or facebook so we can discuss further, please. We would very much like to show you our standards and ensure that you have a positive experience at Hard Rock Cafe Koh Samui.

Best Regards
David Reilly
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Hard Rock Cafe Koh Samui? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din