Bodde her i ti netter og elleve dager med to venninner.
Pluss:
- Meget hyggelig betjening, vi trivdes så utrolig godt på dette hotellet. Vi måtte gi klem til de vi hadde mest med å gjøre, fordi vi ble så kjær i dem.
- Fint infinity-basseng, ikke skittent. Rent rundt bassengområdet også, så det var et fint uteområdet.
- God frokost.
- God mat i restauranten.
- Veldig hyggelig dame som driver sin egen bedrift, men leier rom nært resepsjonen på hotellet, som hjelper deg med alt det skulle være. Hun mestrer engelsk greit, så det er mye hjelp å få her. Hun fikser taxi og aktiviteter.
- Gratis vann hver dag.
- Virkelig perfekt for par-ferie.
- Mye privatliv
Minus:
- Ligger nært motorveien, så noen ganger hører man godt når biler kjører forbi. Vi bodde på øversida av hotellet, nært motorveien da. De andre rommene hører kanskje mindre.
- Mange på hotellet hadde med fordel kunne lært seg litt mer engelsk, da det noen ganger hendte noen misforståelser på grunn av språkvansker, men betjeningen var så søte og snille at det nesten ikke gjorde noe.
- Kunne vært flere solsenger, men tror de holder på lage plass til flere nå.
- Det er ikke strand ved hotellet, men det er heller ikke noe problem å gå bortover til stranden som ligger rett ved. Vi gikk som regel i 5 minutter til vi fant en god plass. Det er en sti som går ned til stranden fra hotellet, her lukter det søppel, og det er ofte litt dyr der og en del søppel som florerer - kanskje hotellet kunne ryddet opp i dette? Vet ikke hvem det er sitt ansvar.
Ville definitivt bodd på hotellet igjen.