Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (362)
Filtrer anmeldelser
363 resultater
Vurdering fra reisende
244
71
32
6
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
244
71
32
6
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 363 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2017

En opplevelse i seg selv å bo der og servicen vi fikk i fra personale var helt unikt og hotellsjefen var helt fantastisk. Ble veldig glad i dem alle
Tok imot oss som sin egen familie og gjorde oppholdet vårt til det beste ever.
Hotellet ligger på stranden og ca 10 min gange fra sentrum noe som gjorde til et behagelig sted å bo. Rommene er store og rene og omgivelsene flotte. Vi spiste flere måltider der og maten var nydelig

ANBEFALER virkelig dette hotell for par uten barn og vi kommer definitivt tilbake❤️ Kate & Trond

Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Kate A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
kasem G, Manager på Chura Samui, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2017
Google-oversetting

Dear Kate A,

Thank you for sharing this lovely review with us on Tripadvisor!

I am thrilled to hear that you had a great time while staying with us, and especially great to know that you enjoyed Chura Samui Hospitality.

We are proud of our team and appreciate hearing from our guests the wonderful attention to detail they give, making our guests feel taken care of and special.

We look forward to welcoming you back again soon!

Sincerely,

Chura Samui Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2017 via mobile enheter

Vi har tilbringe 2.5 fantastiske uker her på flotte Chura samui. Flotte rom, utrolig service og et personale som bare er enestående . Beliggenheten kunne ikke blitt bedre. Rolig, men allikevel kort vei til alt som skjer . Vi kommer garantert igjen. ❤️ Christin og Erik

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Christin S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
kasem G, Manager på Chura Samui, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2017
Google-oversetting

Dear Christin S,

Thank you for sharing your recent experience with us on Tripadvisor community.

I am glad to read your overall satisfaction of the hotel and services extended by our staff. It is fortunate that we have an incredible team who genuinely care about our guests and strive to provide an exceptional experience. I must say that I am very proud of all.

Your compliments are greatly appreciated and we are looking forward to your next visit for memorable stay !

Sincerely,

Chura Samui Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2017 via mobile enheter

Dette var vårt første stopp på vår 4 ukers ferie til Thailand. Kan virkelig anbefale dette hotellet på alle måter. Personalet er helt fantastisk. De tar imot deg som sin egen familie. Vi ble virkelig glad i alle sammen. Hotellet ligger rett på stranden, en liten spassertur så er du i sentrum.
Stille og rolig, men hvis du vil ha litt fart er det ikke lang å gå. Maten er nydelig, vi spiste mange måltider på hotellet. Rommene er fine, med store bad. Veldig rent og pent❤️
Atmosfæren der er bare herlig. Og hotellsjefen er en fantastisk mann , som passer på at alle gjestene har det bra, og ordner alt for deg. Ut av alle hotellene vi bodde på (4) på vår tur , var det ingen som kunne måle seg når det gjalt atmosfære og gjestfrihet. Vil absolutt tilbake hit❤️

Beate og Morten

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, beatallis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
kasem G, Manager på Chura Samui, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2017
Google-oversetting

Dear beatallis,

Thank you for sharing your great experience with us on Tripadvisor!

I am glad to read your overall satisfaction of our hotel and services extended by our staff. It is fortunate that we have an incredible team who genuinely care about our guests and strive to provide an exceptional experience. I must say that I am very proud of all.
The location is indeed our strength as the hotel is on the right spot in the north end of Chaweng Beach and a walking distance to the Center.
And the Kitchen Team would be very happy to read your review with all appreciated.
Your compliments are greatly appreciated and we are looking forward to your next visit for memorable stay !

Sincerely,

Chura Samui Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. april 2017 via mobile enheter

Perfekt beliggenhet utenfor alt bråk fra sentrum men samtidig i nærheten hvis man ønsker å oppsøke det. God service og fantastisk personale. Rommene er rene, men noe nedslitt uten at det har noen betydning. Frokosten er fabelaktig og omgivelsene vakre. Jeg anbefaler par uten barn å bo hotellet, dere kommer ikke til å angre ☺

Dato for oppholdet: april 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Hilde B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ChuraSamui, Manager på Chura Samui, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. april 2017
Google-oversetting

Dear Khun Hilde B,

Thank you for choosing us and sharing your feedback.

We are happy to hear that you were impressed with our location, rooms and services provided by our team.

Thank you very much again for your recommendation of our resort through tripadvisor and look forward to welcoming you back again to our truly resort.

Yours Sincerely,
Chura Samui Team.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. april 2017 via mobile enheter

Jeg kan anbefale dette hotellet. Deilig basseng rett på stranda. Vi hadde sent fly på hjemreisen så vi fikk bruke basseng, dusj og lounge helt til vi skulle til flyplassen og personalet var veldig behjelpelige gjennom hele oppholdet.

Dato for oppholdet: april 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, megatrond99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ChuraSamui, Manager på Chura Samui, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. april 2017
Google-oversetting

Dear Khun megatrond99,

Thank you for choosing us and sharing your feedback.

It is a high appreciated for your recommendation to stay in our resort. Our team is happy that you were enjoyed your stay with us.

We hope to be at your service in the nearest future.

Yours Sincerely,
Chura Samui Team.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser