Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:30 - 23:30
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk kvalitet, fantastisk service

Fantastisk kvalitet og stilren dress til en god penge! De fleste, inkludert meg, er nok skeptiske... les mer

Anmeldt 26. november 2022
emilpisani
via mobile enheter
Skreddersydd dress på Koh Samui

Var på Koh Samui og gikk forbi dette stedet uten å ha gjort noe research på forhånd. Sjefen tok oss... les mer

Anmeldt 26. november 2022
williamode
,
Mallorca, Spania
via mobile enheter
Les alle 1 219 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Chaweng
fra USD 24,34
Mer informasjon
fra USD 68,51
Mer informasjon
fra USD 60,86
Mer informasjon
fra USD 26,35
Mer informasjon
Anmeldelser (1 219)
Filtrer anmeldelser
1 219 resultater
Vurdering fra reisende
1 214
5
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 214
5
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1621 av 1 219 anmeldelser
Anmeldt 23. desember 2018

Jeg besøkte altså skredderbutikken til David i Chaweng, etter veldig gode anbefalinger fra to venner av meg som har fått sydd både dresser og skjorter hos han flere ganger tidligere. Jeg valgte meg en grå dress og lilla skjorte som jeg ble veldig fornøyd med. Jeg likte passformen og kvaliten - og jeg allerede har også fått veldig positive tilbakemeldinger når jeg har brukt her på øya for en finere anledning. Fantastisk opplevelse fra begynnelse til slutt. Måtte til en fitting og en justering for at både David og jeg skulle bli endelig fornøyd med resultatet og de små detaljene. Dette var veldig hyggelig og jeg føler at jeg blir tatt svært godt vare på av David. Han er veldig nøye i sitt arbeidet ha gjør. Det var aldri noe stress eller press om å kjøpe noe fra han. Hit kommer jeg tilbake neste gang for å sy meg mer. Jeg har allerede sett for meg en skjorte.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, propell
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. desember 2018 via mobile enheter

Topp service, leverte på lovet dato, bra kvalitet. Beste på Samui uten tvil.
Prisene er fair for den type kvalitet og service.

Dato for opplevelse: desember 2018
2  Takk, tommyo240
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Fórum þangað þrír saman og létum sníða á okkur jakkaföt, allir með mismunandi smekk og því þrjú mismunandi jakkaföt. Aðeins einn fékk sér frakka sem ég hefði viljað gera en uppgötvaði það of seint, sá frakki kom mjög vel út og var sérsniðinn fyrir íslenskar aðstæður. David og Raj tóku vel á móti okkur með einum köldum og hóf svo að mæla okkur. Við mættum svo einu sinni til viðbótar til mátunar og gerðum lítilsháttar breytingar og jakkafötin svo klár daginn eftir með heimsendingu upp á hótel.
þrátt fyrir að jakkafötin hjá honum hafi verið aðeins dýrari en annarstaðar þá veittu þeir David og Raj okkur frábæra þjónustu og aðstoðuðu okkur frábærlega í gegnum ferlið.
Að lokum langar mig að segja að ég er rosalega ánægður með mín jakkaföt.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, bjarci
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Vi kjøpte 3 sett med 3-piece suit og ej en ekstra ytterjakke av ull. Dei va veldig raske å lage og å endre når det måtte til. Dei leverte på hotellet med final fitting og var veldig profesjonelle. Veldig hyggelige fyrer. Anbefaler dem men ingen feil å sjekke andre plasser først.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Rafnar91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Viđ fundum klæđskera sem var međ topp einkun. Hann var mjög almennilegur og ekki uppáþrengjandi eins og hinir. Fengum flott föt á góđu verđi og mjög góđa þjónustu. Mæli međ.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Goði Ó
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser