Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 487)
Filtrer anmeldelser
1 487 resultater
Vurdering fra reisende
898
330
141
64
54
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
898
330
141
64
54
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 1 487 anmeldelser
Anmeldt 9. februar 2016 via mobile enheter

Mange av bungalowene ligger helt uten havutsikt. Dessuten er det veldig bratt og langt opp til de øverste boenhetene. Beliggenheten til bungalowene ved stranden er heller ikke så nær stranden som bildene på Star Tour sin brosjyre viser. Stranden er heller ikke så fin som vist på bildene. Dessuten er den utsatt for vind og bølger og derfor ofte stengt.
Ligger også så langt fra sentrum at biltransport er nødvendig.
Hotellfasilitetene var greie nok, og frokosten veldig bra. Restauranten og barene har høye priser.
Ville heller valgt et hotell ved stranden i sentrum.

Opphold: februar 2016, reiste som et par
1  Takk, Sven R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. desember 2014

Ikke reis hit, reis heller til republic beach !!!
Dette hotellet som vi er på nå er fullstendig katastrofe om du vil oppleve de fine sidene ved Thailand !!! Terningkast 0
Dårlig mat, nedslitt hotell og ingen Strand å bade på!!!

  • Opphold: desember 2014
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Grethe73
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lloyd B, General Manager på Nora Buri Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2015
Google-oversetting

Dear Grethe73,

Greetings from Nora Buri Resort & Spa!

I had read your comment and its sad that you're unhappy during your stay on short period of time.
But sometimes its very hard to please everybody specially if the resort does not match to your expectation.

Yours truly,

Mr. Lloyd B. Maravilla
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. desember 2014 via mobile enheter

Dårlig service. Meget slitt og dårlig vedlikehold. Dobbel så dyr mat på restaurant i hotellet som andre steder. Dårlig mat. Ingen strand. Måtte dra fra hotellet med taxi hver dag etter frokost for å finne en plass å sole seg og bade på en strand og tilbake til hotellet for å dusje og skifte før ny taxi og ut for å spise god mat. Ikke reis her med Star Tour.

  • Opphold: desember 2014
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Kjetilrb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lloyd B, General Manager på Nora Buri Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2015
Google-oversetting

Dear Kjettirb,

Greetings from Nora Buri Resort & Spa!

I understand yout point of view for writing your comment and its your own experience during that time.
I think this resort not suitable to your needs and my apology for that matter as majority of the remaining guest that stay were satisfied.

Yours truly,

Mr, Lloyd B. Maravilla
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. desember 2014 via mobile enheter

Fantastisk hotell! Anbefales på det sterkeste! Urolig flott service og fantastisk hotellanlegg. Veldig bra rom og bassengområde! Mye for pengene og passer perfekt for familier eller kjærestepar. Kort vei til chaweng beach og hotellet har gratis shuttle buss service. Virkelig et fantastisk hotell!

  • Opphold: desember 2014
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Mariaskog
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. april 2014

Et flott anlegg som ligger ca. 5 min fra sentrum. Et fantastisk personale, alltid tilstede, men det stopper der. En høydeforskjell på ca. 80 meter fra resepsjon til hotellrom, leilighet/rom med utsikt rett i taket til leilighet foran. Mye støy fra vifter- aircondition hele natten, ca 10 cm vegger gjør det ikke noe bedre mellom rommene:-(

Romtips: Ikke stol på brosjyre, spesifiser at du skal ha havsutsikt, det betyr at du får rom på nedsiden av veien og mot havet.
  • Opphold: april 2014, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, 450Kurt123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lloyd B, General Manager på Nora Buri Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mai 2014
Google-oversetting

Dear 450Kurt123,

Greetings from Nora Buri Resort & Spa!

Thank you for your review on your recent stay with us here in the Nora Buri Resort & Spa.
First of all, thank you very much for your positive comments on our staff. We believe that well trained and content staff is the key to a happy client.
However, the fact that we could not satisfy your needs and expectations makes me feel very disappointed. I will most certainly look further into the points that you have brought to my attention, to ensure that those issues will not occur in the future.
Nevertheless, I hope you had a save trip home. I wish you all the best.

Best Regards,

Lloyd B. Maravilla
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser