Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Magisk og utrolig romantisk ❤️”

Tree Tops Sky Dining & Bar
Bestill bord
2
ons. 24.7.
20:00
Vurdert som nr. 14 av 269 Restauranter i Chaweng
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 36 - USD 243
Kjøkken: Sjømat, Moderne, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservater
Anmeldt 27. juli 2017 via mobile enheter

Feiret bryllupsdag på denne fantastiske restaurant . Servicen var strålende, vi følte oss helt spesielle... bordet i en tretopp var så romantisk med masse lys og musikk. Og maten.... var utrolig god. En opplevelse , mååå prøves . Så mannfolk ... overrask jentene deres her. Dere vil ikke angre ❤️

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Christin S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Yolande H, Director of Food and Beverage på Tree Tops Sky Dining & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2017
Google-oversetting

Dear Sentasm

Please allow me to respond in English.

Thank you for choosing Tree Tops to celebrate anniversary and for taking time to share your feedback on TripAdvisor following your visit with us.

I was grateful to know you enjoyed the experience with us especially the table arrangement, the winning food offering and the level of service from the team.

Indeed, Tree Tops experience is very unique which no where you can experience the same and the best dining venue in Samui.

Thank you for recommending us on TripAdvisor and we certainly look forward of having the opportunity to welcome you back very soon.

Sincerely,
Yolande Hu
Director of Food and Beverage

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 903)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 1 903 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2017

Kjempefin plass med private bungalows for å nyte maten i fred. Upåklagelig service og høy standard på maten. Disse vet hva de holder på med.

Dato for besøk: juni 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, heforseth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Yolande H, Director of Food and Beverage på Tree Tops Sky Dining & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2017
Google-oversetting

Dear hefor

Please allow me to response in English. Thank you for taking the time to write a review on TripAdvisor following your visit at the Tree Tops.

We are delighted to know that you very much enjoyed your dinner at Tree Tops and it is definitely no other place that you can experience the same!

It is great to know that you were particularly satisfied with the winning food offering from our chef. Thank you for your positive comments, I will definitely share your feedback with the entire team.

It was a pleasure having you as our guest and we look forward to welcome you back soon.

Warm Regards,

Yolande Hu
Director of Food and Beverage

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. januar 2017

Her er det fantastisk
Man får sitt eget bord i et tre og utsikten blir bedre og bedre jo høyere tre man får (bestill tidlig )
Maten er utsøkt og drikken like så
Dette er en uvanlig opplevelse som bør oppleves
Anfefaler på det sterkeste

Dato for besøk: februar 2016
Takk, sivtrude70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Yolande H, Director of Food and Beverage på Tree Tops Sky Dining & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2017
Google-oversetting

Dear sivtrude70

Please allow me to response in English. Thank you for taking the time to write a review on TripAdvisor following your visit at the Tree Tops.

I was truly delighted to read that you had a memorable experience with us and that you enjoyed the food offering, the drinks selection, the most unique seating arrangement as well as the level of service provided by my colleagues.

Indeed, Tree Tops experience is very unique which no where you can experience the same and the best dining venue in Samui.

Once again, thank you for your feedback and it would be our pleasure to welcome you back soon.

Sincerely,

Yolande Hu
Director of Food and Beverage

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2017 via mobile enheter

Svært fint sted, utmerket service! Super fint sted. Men maten var smak løs og kjedelig, dessverre ikke verdt pengene med tanke på maten. Skjerper de maten er restauranten ellers flott.

Dato for besøk: januar 2017
Takk, 563susannaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Yolande H, Director of Food and Beverage på Tree Tops Sky Dining & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. januar 2017
Google-oversetting

Dear Susanna

Please allow me to response in English. Thank you for taking the time to write a review on TripAdvisor following your visit at the Tree Tops.

Whilst it was our pleasure to have you us our guest, I do apologize if we did not meet your expectation on this occasion, your comment was taken on board and has been shared with our Executive Chef, rest assured that your feedback will be taken constructively.

Thank you once again and we look forward to welcome you back again.

Best regards,
Yolande Hu
Director of Food and Beverage

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. desember 2016 via mobile enheter

Vi hadde en nydelig middag her, servitørene var utmerket.

Maten var kjempe god, men kanskje litt lite.
Var litt stive priser, men verdt pengene for den ekstra bra servicen :)

- stengte litt tidlig, dette var litt dumt.

Dato for besøk: desember 2016
Takk, RenatheR1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Yolande H, Director of Food and Beverage på Tree Tops Sky Dining & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. desember 2016
Google-oversetting

Dear Renathe

Please allow me to response in English. Thank you for taking the time to write a review on TripAdvisor following your visit at the Tree Tops.

We are delighted to know that you very much enjoyed your dinner at Tree Tops and it is definitely no other place that you can experience the same!

It is great to know that you were particularly satisfied with the professional and friendly service from our staff and the winning food offering from our chef. Thank you for your positive comments, I will definitely share your feedback with the entire team.

It was a pleasure having you as our guest and we look forward to welcome you back soon.

Warm Regards,

Yolande Hu
Director of Food and Beverage

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Tree Tops Sky Dining & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din