“Nydelig mat og service.”

Khaw Glong Thai Restaurant
Vurdert som nr. 6 av 216 Restauranter i Chaweng
Kjøkken: Thai
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 13. januar 2024 via mobile enheter

Nydelig mat og service. Vært her 2 ganger nå. Spist både curry og pad thai. Begge var nydelig på smak. Og den siste også vakkert dandert med blomster. Trivelig og lite sted som ligger i skyggen midt på dagen. Rene toaletter med såpe og det lille ekstra med kluter til å tørke hendene. Anbefales varmt.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, herligreise
Isa Yosboonthung, Owner på Khaw Glong Thai Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. januar 2024

Thank you so much!🙏

Anmeldt 24. februar 2020

Nydelig thailandsk mat. Også nydelig servert. Hyggelig betjening.
Vi bestilte kylling med cashewnøtter, reker og stekt ris.
Is til dessert

Dato for besøk: februar 2020
Takk, larshX7290PS
Anmeldt 2. august 2019

Vi valgte denne pga. god rating, og maten var god den, men det føltes stressende å være der! Fikk hovedretten før de ryddet bort forretten. De er populære og med liten plass i restauranten prøver de å være litt for effektive.

Takk, Ninatov
Anmeldt 9. juli 2019 via mobile enheter

hyggelig restaurant med veldig god thaimat. Stirred fried crab var helt nydelig! Pad thaien var også veldig god. Rimelige priser og hyggelig betjening. Store porsjoner! Anbefales :)

2  Takk, 343hegem
Anmeldt 3. juli 2019

Vi bestilte papaya salat og frityrstekt kylling i bananblader til forrett, yellow curry og frityrstekt kylling med cashew nøtter til hovedrett. Maten var smakfull, det er merkes at det brukes råvarer av god kvalitet, maten er tilbredt helt perfekt, grønnsakene er gode og krispy. (Ikke kokt bløte) En liten advarsel. Det er veldig STERK MAT, vi bruker mye chilli i maten hjemme, men medium styrke her var veldig sterk.

1  Takk, Jarl K

Reisende som så på Khaw Glong Thai Restaurant, så også på

Har du vært i Khaw Glong Thai Restaurant? Del dine erfaringer!