Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 134)
Filtrer anmeldelser
2 134 resultater
Vurdering fra reisende
1 066
688
224
84
72
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 066
688
224
84
72
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 2 134 anmeldelser
Anmeldt 30. november 2016 via mobile enheter

Bodde her i 10 dager sammen med venner. Vi booket deluxe rom. Vi var veldig fornøyd med hotellet. Det ligger bokstavelig talt rett på stranden. Det er vanskelig og då sjøutsikt fra rommet restauranten ligger ved den fantastiske chaweng stranden. Hvit sand og deilige strandstoler med puter. Strand håndkler er gratis. Ikke mange barn. Stille og rolig.

Dato for oppholdet: desember 2016
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Tara S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Melati_Samui, General Manager på Chaweng Regent Beach Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. desember 2016
Google-oversetting

Dear Khun Tara S,

We are delighted to learn that you enjoyed all the features of the hotel including our great location, hotel products and facilities.

Thank you again for sharing your experience. We look forward to personally welcoming you back to your “home” to Chaweng Regent in the near future.

With kind regards
Denis Martin(Mr.)
Group General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2015 via mobile enheter

Kunne ikke falle meg inn å anbefale eller dra tilbake til Chaweng Regent. Alt for mye mennesker i forhold til basseng og uteareal. De ansatte kan dårlig engelsk, resepsjonistene virket ikke veldig interessert i gjestene. Prøvde å kjøpe noe i klesbutikken, men ingen kunne ta betaling til tross for at vi spurte flere. Til tross for oppgradering og rombytter, valgte vi å bytte hotell. Rommene var slitne og badene i den gamle delen helt uakseptable tatt pris i betraktning. Hadde en natt i den nye fløyen, den ble søvnløs grunnet musikkstøy. Frokosten og maten er uinteressant, alt smaker likt. Alt for dyr mat. Nesten ingen som spiser annet enn frokost på hotellet, lite stemning på kvelden. Stor forskjell på kvaliteten på drinker, avhengig av hvem som lager dem. Baren stenger tidlig, og begynte å stenge en halv time før tiden slik at man føler seg til bryderi. Helsestudioet har utstyr fra en annen tidsalder, var tomme for vann og air con virket alt for dårlig. Håndkle situasjonen på bassenget var problematisk, siden man må oppgi navn og adresse for å få og ingen krysser av når man levere de tilbake. Fikk beskjed om at jeg ikke kunne få flere, siden de allerede var registrert for de foregående dagene selvom jeg hadde levert de tilbake. Selvom bassenget er åpent til kl.20, er det slutt på håndklær kl.18. Opplevde å ikke få selv før kl.18 fordi det var tomt. Stranda er så langgrunn at det er vanskelig å få bade og svømme. Vannet ikke spesielt fint, ikke sanden heller. Veldig mye salgsaktivitet og mas på stranda, for mye for min smak. Pluss for beliggenhet og restauranten mot gata. Den var bra, og servicen bedre. Konklusjon: Alt for dyrt i forhold til kvalitet! Holder ikke mål.

Dato for oppholdet: juli 2015
Reisetype: Reiste med familie
4  Takk, Bryggefrue
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2014 via mobile enheter

Vi har vært i Thailand nesten 3 uker og hadde dette stedet som base.
Oppsummeringen er meget bra, vi har storkost oss.
Vi booket oss inn i en Spa Villa Suite, en leilighet. Vi bodde der 2 voksne og 2 barn, 10 og 7 år. Gikk veldig fint, også fordi man er lite i leiligheten.
Vi bodde i 402 som kan anbefales for barnefamilier, da er man veldig nære poolen uten at man plages av støy får området.
Frokosten var et høydepunkt hver morgen, stort utvalg.
Bra Fitness rom som vi brukte, deilig med 1 times avbrekk.
Vi valgte å spise middag andre steder enn på hotellet, men mest pga at det er hyggelig å komme seg litt unna.
Betjeningen er meget bra og de stiller opp med en gang når det er noe.
Utenfor stranden ligger det et rev som gjør at det er veldig langgrunt, barna valgte poolområdet for det meste.
Det er ikke bølger inn til denne stranden.
Chaweng har et høyt støynivå, men dette hotellet ligger skjermet fra det, men kort gå avstand for å oppleve litt moro.

Dato for oppholdet: juli 2014
4  Takk, carls156
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Denis M, Manager på Chaweng Regent Beach Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mai 2017
Google-oversetting

Thank you very much for taking the time reviewing your recent stay with us and we appreciate you sharing your extremely valuable comments with us and others!

It was indeed a great pleasure to have your company and we shall be looking forward to welcome you soon back the The Melati!!

Sincerely,

Denis Martin
GGM

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. desember 2012 via mobile enheter

Jeg har vært på dette hotellet mangen ganger, et ord fantastisk :D
Joke gjorde våres opphold til fullkomment :D bartender med god erfaring :) beste drinkene. Flott beliggenhet og her kan du nyte ferien 100%

Dato for oppholdet: desember 2012
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, DanielV315
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Denis M, Manager på Chaweng Regent Beach Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mai 2017
Google-oversetting

Thank you very much for taking the time reviewing your recent stay with us and we appreciate you sharing your extremely valuable comments with us and others!

It was indeed a great pleasure to have your company and we shall be looking forward to welcome you soon back the The Melati!!

Sincerely,

Denis Martin
GGM

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. desember 2012

Flott hotell, beste beliggenheten på stranda. Veldig kort vei til butikker, barer og restauranter, men ikke noe støy av den grunn. Fint hotellområde med 2 basseng, inkludert boblebad og barnebasseng. Frokosten er fantastisk og koselige rom. Oppgraderte til spa villa, som var veldig flott og moderne. Bra service, de ansatte snakket bra engelsk, og ekstra pluss for bursdagskake og sang til frokost. Eneste som var negativt var prisene. Dyr mat, så anbefaler å spise 50 meter lenger bort på stranda til en femtedel av prisen :)

Dato for oppholdet: desember 2012
Reisetype: Reiste som et par
Takk, alexander s
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Denis M, Manager på Chaweng Regent Beach Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mai 2017
Google-oversetting

Thank you very much for taking the time reviewing your recent stay with us and we appreciate you sharing your extremely valuable comments with us and others!

It was indeed a great pleasure to have your company and we shall be looking forward to welcome you soon back the The Melati!!

Sincerely,

Denis Martin
GGM

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser