Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott restaurant”
Anmeldelse av Spago'

Spago'
Vurdert som nr. 51 av 270 Restauranter i Chaweng
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 9 - USD 20
Kjøkken: Italiensk, Pizza, Thai, Moderne
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservater
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservater
Anmeldt 3. september 2019

Fantastisk biff fra Australia og god lasagne.God service hyggelig priser. Fine hyggelige lokaler litt støy ytterst

Dato for besøk: september 2019
Takk, Terje M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (515)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 515 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2019 via mobile enheter

Super service og fantastisk mat, og ikke minst god vin. Betjeningen var veldig hyggelige og oppmerksomme, kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 281audv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mars 2017 via mobile enheter

Avslappende sted å sette seg i en travel gate. Nydelig mat og drikke til en billig penge.
Betjeningen er på pletten og varter deg opp med det samme
Godt internett
Supert å bare chille med en kald drikke å se på livet, men også god mat om man vil spise
Vårt favorittsted på chaweng

Dato for besøk: mars 2017
Takk, sivtrude70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2016 via mobile enheter

Konge Mat :-)
Dette er min sønns favoritt plass "verdens beste pizza"
Den er kjempe god , men ikke bare den thai retter og steak er også good ..

Dato for besøk: juli 2016
Takk, Morten E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nogra, SM manager på Spago', svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2016
Google-oversetting

Dear Morten E, thanks for great review it's always nice when our dishes are appreciated. As our pizza cooked in a wood oven always with the best ingredients.
Hope see you soon
BR

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. februar 2015

Ligger i hovedgaten. God service og hyggelig betjening. Alt jeg har spist har vært veldig godt. Rødvin til en grei pris. Toalettene rene og fine.

Dato for besøk: januar 2015
Takk, class2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Spago', så også på

 

Har du vært i Spago'? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din