Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 631)
Filtrer anmeldelser
1 631 resultater
Vurdering fra reisende
1 316
232
54
17
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 316
232
54
17
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 631 anmeldelser
Anmeldt 31. januar 2016 via mobile enheter

Bodd der i to uker nå. Helt fantastisk. Veldig rent, verdens beste betjening, kjempe fint rom, rom nr 14 er å anbefale, god frokost og kjempe koselig restaurant på stranden om kvelden. Har ikke noe å utsette dette lille koselige hotellet. Du føler deg hjemme. Vi kommer garantert tilbake

Dato for oppholdet: januar 2016
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, kampenvidar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BRVSamui, General Manager på Buri Rasa Village Samui, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mars 2016
Google-oversetting

Dear Kampenvidar,

Thank you so much for sharing your experience here on TripAdvisor during your stay with us.

It is more than delightful to hear that all aspects of your stay met and exceeded your expectations. I am thrilled to learn that you received a world class service that our team has to offer. Here in our resort, the entire team strive to provide each and every guest with the best experience.

We will make sure that whenever your travels take you back to Buri Rasa, Koh Samui, we would be delighted to welcome you back to our paradise with the same service and personal touch from the whole team.

Wishing you best of health for the year and sincere regards from the entire team of Buri Rasa Village, Koh Samui.

Kind Regards,
Bernd Schillig

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. oktober 2015 via mobile enheter

Liten koselig resort som fremstår som en grønn oase på stranden. Veldig hyggelig betjening og god mat i restauranten. Veldig god frokost med godt utvalg. Gode senger med ordentlige dyner og gode puter. Litt lite basseng. Ellers var det eneste vi savnet et trimrom. Kan absolutt anbefales.

Dato for oppholdet: oktober 2015
Reisetype: Reiste med venner
Takk, kirstisvaboe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BRVSamui, General Manager på Buri Rasa Village Samui, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. oktober 2015
Google-oversetting

Dear Kristi S,

It was a pleasure for me and the team to read your comments about your recent stay with us. Thank you indeed for taking the time to share such a positive experience of the Buri Rasa Village, Koh Samui.

We are very pleased to read that you have received the care and attention you deserve throught your stay with us.

We do hope that we will have another opportunity to welcome you back in the near future and thank you again for choosing Buri Rasa Village Koh Samui, for your holiday in Thailand.

Best Regards,

Bernd Schillig

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. oktober 2015 via mobile enheter

Nydelig lite hotell midt på stranda i Chaweng. Rommene er freshe, betjeningen svært hyggelig, stedet er som en liten grønn "hemmelig" oase midt i travle Chaweng. Frokosten er fantastisk, med alt du kan tenke deg av deilig frukt, smoothies/ juice og god kaffe.
Det eneste minuset er at det mangler treningsrom.
Vi kommer gjerne tilbake:)

Dato for oppholdet: oktober 2015
Reisetype: Reiste med venner
Takk, gunnelinl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BRVSamui, General Manager på Buri Rasa Village Samui, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2015
Google-oversetting

Dear Gunn Elin L,

Thank you so much for that extensive statement here on Tripadvisor.

We appreciate taking your time sharing your Buri Rasa Village experience!

Here in our resort, the entire team strive to provide each and every guests with the best experience.

It is delightful to hear that you enjoyed your stay with us and happy with our service despite not having a fitness gym.
I am overjoyed to hear that we have succeeded with you in this regard and found our staff so nice and helpful during your stay. No doubt that I will relay your thoughts to entire team.

Thank you once again for your recommendation. We certainly hope you visit us again here in our little corner of paradise.


Sincerely yours,

Bernd Schillig

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. februar 2015 via mobile enheter

Har kommet tilbake for 3 gang. Beste hotel rett på stranden i Chaweng. Hotellet er lite og er som en oase, med små karpedammer. Flotte lyse rom og utrolig bra service. Frokosten inntas ute og maten er helt i ypperste klasse. Kommer helt sikkert tilbake neste år

Dato for oppholdet: februar 2015
Takk, Kreile
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BRVSamui, General Manager på Buri Rasa Village Samui, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. februar 2015
Google-oversetting

Dear Kreile,
Greetings from Buri Rasa Village, Koh Samui, and thank you for your kind response here on Trip Advisor.
It is indeed refreshing to learn that you have enjoyed your stay with and everything was to your satisfaction. Constructive and honest feedback like yours will help us to continuously improve and up-grade our services.
Whenever your travels take you back to Thailand and Koh Samui, please do keep us in mind as we would be delighted to welcome you back to our paradise.
Wishing you best of health for the year and sincere regards from the entire team of Buri Rasa Village, Koh Samui.

Sincerely,
Bernd Schillig
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2011

Et nydelig lite hotel i grønne omgivelser! Utrolig hyggelig og behjelpelig betjening. Liten, men ok spaavdeling. Lite, men flott basseng. Stranden er uansett best her! Flott middagsbuffet ved stranden og god frokost(inkludert god kaffe!). Mangler gym. Av de beste i chaweng!

Dato for oppholdet: juli 2011
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, experiencedGreece
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser