Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Spektakulær utsikt og beliggenhet på et utspring høyr oppe i fjellsiden. Svært hyggelige, profesjonelle og serviceinnstilte ansatte. Maten i restauranten var simpelthen utsøkt og utsikten fra bar og restaurant er fabelaktig. Vi hadde et deluxe rom med utsikt som var moderne, lyst og rent. Sengen og madrassen holdt høy kvalitet. Badet var stort, delikat og rent. Dette hotellet, i umiddelbar nærhet til skisenteret og skiheis til hotellet, må simpelthen oppleves, sommer som vinter!

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, JanF0
Anmeldt 25. juli 2018

For en praktfull beliggenhet. For en fantastisk utsikt! Veldig greit å finne frem. Det er en bom det siste stykke av veien, som koster kr,50 for å passere. Kan betale med kort.Vi ble mottatt av et hyggelig personale. Hadde bestilt et rom med/dusj og utsikt. Deluxe-rom. De har også rom med badekar. Rommet var flott og stort. Deilige senger med Jensen madrasser. Riktig innbydende rom. God garderobeplass. Badet var også stort og lekkert. Alle rommene hadde forskjellig navn. Vi bodde på Djeveldalen!! Vi spiste i restauranten på kvelden. Det var et godt valg. Igjen, god service, mat som smakte og UTSIKT!! Dagen etter skulle det være bryllup her. For et sted å feire en slik dag på. Helt topp! Frokosten dagen etter var vi også meget fornøyd med. Skulle gjerne ha vært her lengere, men vi kommer tilbake. Må nevne at skiheisen "går nesten til døren". Det er et kjempepluss på vinteren. Man kan også leie leiligheter/hus. Så dette er stedet å bo når man er i vakre Hemsedalen. 4 1/2 glade smil.

Romtips: Rom m/utsikt.. Har krysset av for luksus ang. pris. Men det er om vinteren. Det er rimeligere på sommeren.
Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
Takk, Elin-Per
Anmeldt 22. januar 2018 via mobile enheter

En hyggelig hotellrestaurant med en grei meny som inneholder kjøtt, fisk, skalldyr og pizza. Jeg valgte dagens treretter og fikk rikelig med mat. Gazpacho’en var kjempegod. De to neste rettene var helt Ok. God vin på glass. Veldig uoppmerksomme servitører. Det tok lang tid å få maten og når den først kom manglet det noe... brød, skje til suppa, påfyll av drikke... Men det kan jo ha vært en dårlig dag så jeg gir det en sjans’ til :-)

Dato for oppholdet: desember 2017
Reisetype: Reiste alene
Takk, heidibK9519NS
Anmeldt 6. september 2017

Vi var her en helg, i et bryllup. Flott hotell, med både rom og leiligheter. Høy rom-standard, i hvert fall på vårt rom. Hotellet er flott plassert på en høyde, med en fantastisk utsikt over fjellene rundt bygda. Hyggelig atmosfære.

Dato for oppholdet: september 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Renslighet
Takk, Terry507
Anmeldt 3. august 2017

Ett av de flotteste hotellene jeg har vært på, både av beliggenhet og interiør. Flott utsikt over hele Hemsedal. Serviceinnstilt betjening! Nydelig mat og flotte rom med stort flott bad. Dette må oppleves!!

Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste som et par