Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Besøk for is og kaffe”
Anmeldelse av Arti kafé

Arti kafé
Vurdert som nr. 3 av 26 Restauranter i Hemsedal
Prisklasse: USD 3 - USD 23
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Tomt for to smaker kuleis. Kaffen var god. Veldig hyggelig betjening. Rask og fin betjening og service. Fine sitteplasser både inne og ute. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, christopherl509
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (31)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 31 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

God mat og fornuftige priser. Hyggelig betjening og bra med parkering. Sentralt, men vanskelig å se fra hovedveien.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Norwegian76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

En hyggelig café med godt utvalg av deilig hjemmebakst og ulike varme og kalde retter. Vi spiste en saftig og god burger med poteter til lunsj for 179kr. Hadde jeg ikke vært så mett, ville jeg ha kjøpt et skolebrød, for de så himmelsk gode ut!

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, Lihag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. januar 2018 via mobile enheter

Søte jenter serverer autentisk og jeg tror kortreist mat . Stedet er litt gjemt på baksiden av sporten og bak matbutikken, men ta lunsjen der!

Dato for besøk: januar 2018
2  Takk, 60haraldr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. april 2017 via mobile enheter

Veldig hyggelig sted med gode bakevarer, god service, nydelig kaffe og te i mange varianter. Noe for enhver smak

Dato for besøk: april 2017
Takk, lasser284
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Arti kafé, så også på

Hemsedal, Hemsedal kommune
 
Hemsedal, Hemsedal kommune
Hemsedal, Hemsedal kommune
 

Har du vært i Arti kafé? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din