Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
Travelocity
eDreamsUSD 200
Priceline
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Anmeldt 2. august 2019 via mobile enheter

Vi kom tre vennepar til Hemsedal sist i juli. Vi hadde booket overnatting på Bru-Haug camping. Det ble en nedtur så det holdt. Dårlig renhold og vedlikehold fikk oss til å se oss om etter noe annet. Hemsetunet ble redningen. Vi fikk en leilighet med god plass for seks for en meget hyggelig pris. Anlaug, som tok oss imot var vennligheten selv. Det luktet godt grønnsåpe da vi kom. Vi koste oss maks. Vi anbefaler stedet til alle som trenger overnatting i Hemsedal.

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, karehs
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Blei møtt av ei koselig dame i resepsjonen ved ankomst, og ein hygge ung mann ved avreise. Var veldig overraska over størrelsen på leiligheta. Her kunne ungane boltre seg. Godt utstyrt kjøkken. Einaste vi ikkje fant var grytekluter. Reint og fint. Litt innestengt lukt (lukta litt ‘gamle festlokaler’). Ikkje heilt barnevennlig trapp, hems og flislagt golv, men det gjekk greitt. Kunne kanskje vore eigne kluter som vi kunne bruke til utvask av toalett. Vi endte opp med å kjøpe eingongskluter slik at vi fekk vaska skikkelig. Billig og veldig sentralt. Kan absolutt anbefale denne overnattingsstaden. Hemsedal er ein veldig rolig stad om sommaren.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, 664siljer
Anmeldt 29. august 2016 via mobile enheter

Vi hadde en leilighet for fire til fem personer og den var helt glimrende for vårt behov som i dette tilfellet var kun en natt! Bra størrelse på leiligheten med godt utstyrt kjøkken gjorde dette til en hyggelig overnatting. Rent var det også selv om leiligheten er litt slitt. Man må vaske ut selv og de leier ut sengetøy til kr. 150.- pr. sett.

Dato for oppholdet: august 2016
Takk, Kjetil S
Anmeldt 20. juli 2016

Rommet var svært ordinært og hadde ikkje minibar eller ventilasjon. Sengene var smale, men hadde bra kvalitet. Hotellrommet vende ut mot vegen og det var mykje trafikkstøy. Hemsedal er vakker, men utsikta frå hotellet viser ikkje dette. Vedkommande i resepsjonen var hyggeleg og svært i møtekomande. Det vart sagt at til frukost kunne me berre be om det me ynskte av severing og det stemte. Bra!

Romtips: velg baksida viss du vil ha nattero
Dato for oppholdet: juli 2016
Takk, haraldnordstrand
Anmeldt 28. juni 2016

Vi hadde leilighet i 3 etasje i samme bygg som resepsjonen. Jeg ble positivt overrasket over den gode standard på stedet. Badet var enkelt, men nyrenovert, rent og med varmekabler. Stuen/kjøkkenet var bra. Sofa, bord og to deilige ørelappstoler , stor peis og spisegruppe .Kjøkkenbenk, ovn osv var nytt. Det er kjøleskap og fryser. Kjøkkenet er godt utstyrt. Leiligheten har 3 soverom og badstue. Dobbeltsengen på vårt rom var god å ligge i, men et stort minus at sengen som står helt inn mot veggen, hadde høye sengegavler på den siden det var mulighet for å komme opp i sengen på. Anbefaler at den høvles bort. Selv om det på midten er lavere, så er det helt umulig ¨komme ut av sengen uten at begge står opp. Litt kjedelig midt på natten. Men ellers var vi fornøyde. Alt var rent og pent da vi kom, Vi hadde bestilt sengetøy og lignende slik at vi slapp å ha med det. Bestilte også vask av leiligheten v/avreise

Dato for oppholdet: juni 2016
Takk, Elin-Per