Leiligheten er ganske romslig med stort bad, stort kombinert kjøkken og stue. Kjøkkenavdelingen har godt med benkplass og stort bord med plass til åtte personer. Stuekroken har en skinnsofa, salongbord og ørelappstol med puff. Det er også peis i denne avdelingen. Det er to soverom. Ett med dobbeltseng, det andre har køyeseng med plass til to.
På badet henger og slenger dusjkabinettdøra, og på knaggrekka, som er i tre, er flere av knaggene løse og ramler ned på gulvet når du forsøker å henge håndkle på dem. Vi plukker dem opp og dytter dem på plass igjen som sikkert også betjeningen og mange av gjestene både før og etter oss også har gjort. Noen minutters innsats med litt trelim ville gjort susen.
Bordet på kjøkkenet er veldig slitt, med store riper og merker etter kjeler og lang tids bruk. Det ligger klut og håndkle på kjøkkenbenken, og en eneste en tablett til oppvaskmaskinen. Javel. Vi skal bo i to netter, men får belage oss på at det holder å kjøre oppvaskmaskinen...Det første vi merket da vi kom inn i leiligheten, som ligger i andre etasje over Kroken Bar & Bistro, var lukten. Det luktet rått og innestengt, sannsynligvis på grunn av en eller annen fuktskade. Vi satte opp noen vinduer og ble etter hvert vant til lukten så lenge vi var inne, men vi merket lukten igjen med en gang vi hadde vært ute en tur og kom tilbake.
Bordet på kjøkkenet er veldig slitt, med store riper og merker etter kjeler og lang tids bruk. Det ligger klut og håndkle på kjøkkenbenken, og en eneste en tablett til oppvaskmaskinen. Javel. Vi skal bo i to netter, men får belage oss på at det holder å kjøre oppvaskmaskinen én gang.
Det er mørkt i leiligheten. Akkurat over kjøkkenbenken og over kjøkkenbordet er det godt lys. Forøvrig er det mørke vegger over alt og nesten ikke lys, i hvert fall ikke nok til å lese bok i sofaen om kvelden.
Dobbeltsenga på soverommet står plassert innerst i rommet og har vegg på tre sider slik at den som skal ligge innerst må legge seg først, deretter kan nestemann legge seg. Og hvis førstemann, som ligger innerst, har behov for et nattlig toalettbesøk lar det seg ikke gjøre uten å vekke den som ligger ytterst, enten ved å krabbe over, eller be den andre om å stå opp slik at den innerste kommer seg ut. Vi er for gamle til å sove sånn, så jeg velger å bo på det andre rommet med køyeseng. Gud bevare for en seng. For det første er det så lavt mellom senga i første etasje og senga i andre etasje at jeg får en klaustrofobisk følelse av å ligge der etter å ha fumlet meg krokbøyd på plass i liggestilling. I tillegg tror jeg madrassen vinner prisen for tidenes verste, det ble ingen god natts søvn der. Det hjalp heller ikke så mye at det var fullt driv fra kroa under hvor det var uteservering til langt på natt.
Vi vasket og støvsugde etter oss, og det ble nok ganske mye renere etter at vi hadde vært der, enn før vi kom. Disse leilighetene har mye potensiale, og overnattingsstedet ligger så sentralt som det bare går an, så det er kjempebra. Men eierne bør være mye mer kritiske til hvordan det ser ut hos dem. Hvordan det lukter når du kommer inn, og kanskje skulle de prøvebo sine egne leiligheter.
Da vi leverte nøkkelen gjorde jeg oppmerksom på at det luktet fuktskade i leiligheten vår. Svaret var at de hadde så mange leiligheter og at det var så mye å passe på. Ja, ja, hvis holdningen er sånn, så er det kanskje ikke så rart at det har blitt som det har blitt.Mer
Vis mindre