“Bra lokal, god service, simpel mat”
Anmeldelse av O`Learys

O`Learys
Vurdert som nr. 22 av 28 Restauranter i Hemsedal
Anmeldt 14. januar 2019 via mobile enheter

Vi ble veldig godt mottatt både da jeg var innom for å bestille bord og da vi om tilbake for å spise.
Vår kelner var raskt på plass og deretter lett tilgjengelig resten av tiden vi var der.
Så servicen var upåklagelig.

5 voksne og tre ungdom/barn.

Vi ønsket å se fotballkamp. Stedet er ypperlig for slikt.

MEN (det er alltid ett men).
Maten er av simpleste gatekjøkken-kvalitet.
Burgerne minner mest om frosne Saker fra Findus. Når det i tillegg var stor forskjell på maten til to av oss som bestilte samme burger vitner det om et kjøkken uten den store kompetansen.

To av følget bestilte en vegetarburger.
Den var rett og slett ikke veldig bra.

Drar gjerne tilbake for en fotballkamp og en øl, men styrer unna mat neste gang.

Takk, Koaj

Anmeldt 4. juni 2018

Spist her ved to anledninger med store grupper, hyggelig atmosfære og god mat - enkelt og greit. Både fingermat/apetizers og kjøtt (biff/burger) holder god standard - pluss for mange tv skjermer med sport og shuffleboard som etter mat aktivitet

Dato for besøk: april 2018
Takk, FrodeB6
Anmeldt 12. mars 2018

En hyggelig overraskelse i hemsedal. Dette trengtes virkelig! God mat, veldig hyggelig personell og behagelig atmosfære. Vi bestilte ribs begge to, og var veldig fornøyd.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Hans Frederik B
Anmeldt 25. februar 2018 via mobile enheter

Veldig god mat, men når man kun får 2 av 3 bestillinger og de ansatte konstant maser på at man må bestille øl (selv om man ikke engang bestilte alkohol) så servitøren kan vinne en iPhone. Blei det bare slitsomt.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, vovvva
Anmeldt 11. januar 2018 via mobile enheter

Spiste her etter lang ski dag. Hyggelig rask service, deilig mat. bestilte svinekjøtt ribber, burger, caesar salat, kyllingvinger og noe annet til middag 😊 alt var deilig. En god oversikt på kvelds skibanne.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, 624ssss

Reisende som så på O`Learys, så også på

Hemsedal, Hemsedal kommune
Hemsedal, Hemsedal kommune

Har du vært i O`Learys? Del dine erfaringer!